اصفهان ؛
جلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتی
۱۲ تن محصول غذایی غیر بهداشتی در حاشیه شهر اصفهان کشف شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بازرس اتاق اصناف اصفهان گفت:بازرسان در نظارتهای روزانه خود از کارگاهها و مغازههای حاشیه شهر، امروز متوجه فعالیت این کارگاه غیر مجاز شدند، اما متصدیان از ورود آنها جلوگیری کردند و با بستن آنجا، متواری شدند.
امیرحسین ابراهیم پور افزود:پس از حکم قضایی و حضور کارشناسان بهداشت، مأموران تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی، قفل در کارگاه شکسته شد.
وی گفت : در بازرسی حدود ۱۰ تن خیارشور، یک تن انواع ترشی (مخلوط، لیته، زیتون و آلبالو) و یک تن آبلیمو که تاریخ گذشته و کپک زده بودند کشف شد.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره ۱ اصفهان هم گفت: جدا از محصولات کپک زده و تاریخ مصرف گذشته، ظرفهایی که برای نگهداری این مواد غذایی استفاده میشد شیمیایی بود و سلامت مصرف کننده را با خطر روبرو میکرد.
محمدشاه سیاه افزود:محیط، ظروف و آب کارگاه غیر مجاز کشف شده، کاملا غیر بهداشتی است.
وی گفت : تعداد زیادی برچسب سه کارخانه معتبر مواد غذایی از استانهای مجاور هم در این کارگاه کشف و جمع آوری شد.