شهرستان نی ریز
برداشت انجیر در دومین تولید کننده انجیر فارس
برداشت انجیر از باغ های نی ریز به عنوان دومین تولید کننده انجیر فارس آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: استان فارس نخستین تولید کننده انجیر در ایران است و شهرستان نیریز بعد از استهبان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انجیر را داراست.
علیرضا بصیری افزود: همه ساله از اواسط مردادماه عملیات برداشت این محصول در باغهای دیم شهرستان شروع میشود و تا نیمه مهرماه ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه انجیرستانهای دیم نیریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژهای است گفت: نزدیک به ۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص دارد که ۴ هزار هکتار آن مثمر است و به دو صورتتر (تازه خوری) و خشک به بازار عرضه میشود.
به گفته بصیری، با توجه به بارندگیهای مطلوب سال زراعی جاری پیش بینی میشود ۴ هزار تن انجیر در شهرستان نیریز برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز با اشاره به اینکه انجیر نی ریز به کشورهای هند، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر میشود، تصریح کرد: نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده است که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مناسب از منطقه خارج شود.