مازندران
انجیر نوبرانه گلوگاه به بازار آمد
برداشت انجیر نوبرانه از سطح ۸۰ هکتار از زمین های شهرستان گلوگاه در مازندران آغاز شد.
![آغاز برداشت انجیر نوبرانه در گلوگاه](/files/fa/news/1399/5/13/5148699_795.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، شهرستان ۴۰ هزارنفری گلوگاه در شرق مازندران از جمله شهرهای استان است که با تولید انجیر ارگانیک و سالم، شهرت فراوان یافته است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: سالانه بیش از هزار تن انجیر از ۱۶۰ هکتار باغات شهرستان گلوگاه توسط ۱۷۰ بهره بردار برداشت میشود که بیش از ۸۰ هکتار درخت بارور و بقیه بهصورت نهال است.
غلامرضا قنبری افزود: با توجه تازه خوری انجیر در گلوگاه، با ایجاد صنایع تبدیلی میتوان از هدررفت بخش اعظمی از محصولات باغی و انجیر گلوگاه جلوگیری کرد.
او با اشاره به ضرورتهای توجه به صنایع تبدیلی میگوید: یکی از اولویتهای مهم ما در بحث انجیر توجه به صنایع تبدیلی و توجه به این حوزه است که تسهیلات کم بهره به افراد واجد شرایط در قالب سامانه کارا پرداخت میشود.
شهرستان گلوگاه بهعنوان مرکز تولید انجیر مازندران بیشترین سطح زیر کشت و تولید انجیر را در این استان دارا است و همه ساله جوانان زیادی از طریق فروش این میوه دارویی به مسافران و گردشگران، ارتزاق میکنند.