پخش زنده
امروز: -
مرتضی بختیاری: حداقل شش هزار دانشآموز نخبه در کشور زیرپوشش کمیته امداد هستند که آیندهسازان جمهوری اسلامی ایران محسوب میشوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید مرتضی بختیاری صبح امروز در نهمین نشست شورای هماهنگی ارتقای شاخصهای آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته که در کمیته امداد برگزار شد، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کمیته امداد به فرمان حضرت امام خمینی (ره) تأسیس شد که این نشانه دغدغه امام (ره) بوده است.
وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم کمیته امداد توانمندسازی مددجویان است که این موضوع همواره مورد تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: یکی از اقشار تحت پوشش کمیته امداد، دانشآموزان هستند که آیندهسازان جمهوری اسلامی ایران محسوب میشوند.
آقای بختیاری با بیان اینکه تعداد دانشآموزان تحت پوشش کمیته زیاد است، افزود: ۴۱ هزار رابط آموزش و پرورش داریم که در مسائل آموزشی و... کمک میکنند و امروز باید ارتباط کمیته امداد و آموزش و پروش بیشتر شود تا نیازهای آموزشی دانشآموزان را برطرف کنیم.
وی عنوان کرد: ۴۲ مدرسه شبانهروزی در مناطق محروم داریم که اگر این مراکز راهاندازی نمیشدند، خیلی از دانشآموزان تحت تحصیل کمیته امداد ترک تحصیل میکردند.
رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه حداقل شش هزار دانشآموز نخبه در کشور داریم که اگر بستر لازم برای آنها فراهم شود، موفق خواهند بود، گفت: امروز کسانی در سنگرهای مختلف در حال فعالیت هستند که خودشان تحت پوشش کمیته امداد بودند.
آقای بختیاری با بیان اینکه آموزش و پرورش تاکنون توانسته است در ارائه خدمات به محرومان، موفق عمل کند، گفت: جشن عاطفهها نمونهای از همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش بوده که تاکنون به خوبی برگزار شده است.
حکیم زاده، معاون ابتدای وزارت آموزش و پرورش
بیش از سه میلیون دانشآموز تبلت و گوشی تلفن همراه ندارند
رضوان حکیم زاده معاون ابتدای وزارت آموزش و پرورش گفت: کل دانش آموزان ۱۴ میلیون نفر هستند که ۹ میلیون نفر عضو سامانه شاد هستند.
وی افزود: چهار میلیون دانش آموز عضو نشده داریم که ۲۵ درصد به دلیل دسترسی نداشتن به اینترنت است و ۵۰۰ هزار دانش آموز هم از اتباع و سه میلیون و ۲۵۵ هزار و ۹۷۵ هزار نفر به دلیل نداشتن تبلت و گوشی عضو شاد نیستند.
معاون ابتدای وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این شورا از سال ۱۳۹۳ راهاندازی شده است، گفت: هدف ما تسریع در ارتباط دشتگاههای عضو در راستای برطرف کردن مشکلات مناطق محروم بوده است.
وی ادامه داد: هدف این شورا شناسایی مناطق محروم، ارتقا شاخصهای آموزش و پرورش، تجهیزات و نیروی انسانی و توسعه عدالت اجتماعی بوده است.
حکیم زاده با بیان اینکه این شورا ۸۱ مصوبه دارد، گفت: ۴۶ مصوبه اجزار شده و ۳۵ درصد از مصوبهها اجرایی نشده است.
وی گفت: استانهای آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان چهار استان مورد هدف برای تجهیزات و توسعه شاخصهای آموزش و پرورش مورد نظر قرار گرفت و بالاترین بازمانده از تحصیل مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است.
حکیم زاده افزود: از سالهای ۹۲ و ۹۳ تا به امروز پوشش تحصیلی در چهار استان مورد هدف پیشرفتهای خوبی داشته و ترک تحصیل در استان آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان کاهش داشته است.