بیش از18هزار تن چای خشک ایرانی با کیفیت درکارخانه های چای شمال کشور تولید شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رئیس سازمان چای کشور گفت : از اردیبهشت با آغاز چین برگ سبز چای تا کنون 18هزار و 30تن چای خشک با کیفیت درکارخانه های چای گیلان و مازندران تولید شد.
حبیب جهانساز با اشاره به اینکه این مقدار چای خشک از 80 هزار و 135هزارتن برگ سبز تولید شده ، افزود: پیش بینی می شود تا 30 مهر پایان چین برگ سبز به 10هزار تن دیگر افزایش یابد .
وی شرایط مناسب آب وهوا ، توجه دولت به صنعت چای و پرداخت وام بهزراعی ، افزایش رغبت چایکاران برای تولید ، افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای و همت کارخانه داران در تولید را از مهمترین دلیل افزایش 12 درصدی تولید چای خشکبا کیفیت اعلام کرد.
رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: گیلان ومازندران 55 هزارخانوارچایکارو 25 هزارهکتارباغ چای دارد که 90 درصد چای کشور فقط در گیلان تولید می شود.
این چایکاران در سه مرحله بهاره ، تابستانه وپائیزه برگ سبز برداشت می شود. ممتاز، شکسته ، قلم ، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.