به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید مصطفی فاطمی گفت: تاکنون از حیث هویت میراثی، کمتر به بافق پرداخته شده، اما تا قبل از بحران کرونا در این شهرستان در زمینه گردشگری و صنایع دستی گامهای بلندی برداشته شده بود که متاسفانه کرونا باعث بروز مشکلاتی در این عرصهها شد.
وی اظهار داشت: بروز بحران کرونا باعث خسارت مالی زیادی به تاسیسات گردشگری به خصوص کمپهای کویری شده که این واحدها به عنوان زیر ساختهای گردشگری شهرستان اگر از بین بروند، بازسازی آنها با مشکلات زیادی همراه خواهد بود.
فاطمی با اشاره به آسیبهای وارد شده به میراث فرهنگی شهرستان بافق در برهههای مختلف زمانی، افزود: جز تعدادی از تک بناها، بخش زیادی از میراث فرهنگی این شهرستان بدلیل نگاه توسعه گونه از بین رفته و در واقع بخشی از هویت شهری بافق نابوده شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد از تالیفاتی که در حوزه تاریخ اجتماعی این شهرستان جمع آوری و تهیه شده یاد کرد و اظهار داشت: باید در جهت حفظ تاریخ و مستندات تاریخی برای استفاده آیندگان تلاش کنیم.
فاطمی در این جلسه با بیان اینکه در سال گذشته بیشترین تعداد آثار ثبتی کشور در حوزه آثار ناملموس متعلق به استان یزد بوده، از همکاری شورای اسلامی شهر یزد و میبد در این حوزه تشکر کرد.
وی ضمن اشاره به مرمت ۱۴۰ بنا در سطح استان از ابتدای سالجاری تاکنون از محل اعتبارات امانی و پیمانی گفت: سعی ما بر این است مردم را در امر مرمت و حفظ بناهای تاریخی درگیر کنیم که تاکنون این طرح در شهرستانهای اردکان و میبد با استقبال زیاد روبرو شده است.
حسن محمدی رئیس شورای اسلامی شهرستان بافق، در جلسه مهر و میراث بافق به موضوع انتقال مقبره وحشی بافقی شاعر نام آشنای این شهرستان به زادگاهش اشاره کرد و گفت: شورای اسلامی شهر بافق آماده هرگونه همکاری در راستای تحقق این هدف است.
محمدی سپس مشکلات تاسیسات گردشگری شهرستان بافق بعد از بحران بیماری کرونا را مطرح و خواستار برنامه ریزی و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع آنها شد.