همه گیری کرونا در آمریکا
آمریکا به نقطه شومی رسیده است
واشنگتن پست نوشت بیش از ۵۰ هزار نفر دیگر مردند و هیچ پایانی برای این روند دیده نمیشود ، آمریکا به نقطه شومی رسیده است.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، واشنگتن پست نوشت، بیش از ۵۰ هزار نفر دیگر مردند و هیچ پایانی برای این روند دیده نمیشود. اوضاع نباید این طور میبود.
آمریکا به نقطه شومی رسید. چهار ماه بعد از گزارش اولین مورد تایید شده مرگ ناشی از کووید-۱۹ در کشور، تلفات ناشی از این بیماری، بر اساس آمار دانشگاه جانز هاپکینز، به ۱۰۰ هزار و چهل و هفت نفر رسید. این آمار بیشتر از هر کشور دیگری در جهان، بیشتر از تلفات آمریکا در جنگ کره، جنگ ویتنام، یازده سپتامبر ۲۰۰۱ و کل این حملات است.
ما امیدوار بودیم این حجم هشدار دهنده تلفات در زمانی کوتاه موجب شکل گیری تلاش ملی هماهنگ شدهای برای مهار این ویروس شود. اما دو ماه بعد از آن تاریخ، ۵۰ هزار نفر دیگر مرده اند و هیچ پایانی برای این تلفات دیده نمیشود.
«همینه که هست»، این پاسخ ترامپ به کریس والاس مجری فاکس نیوز بود که از او درباره آمار تلفات کرونا سوال کرد. بقیه ما نباید اینطور بی تفاوت باشیم.
شیوع کرونا تاثیر بیشتری بر سیاهپوستان، اسپانیایی تبارها و بومیان آمریکا داشته است. سامانتا دیاز دستیار پزشکی ۲۹ ساله در فلوریدا بر اثر این بیماری جان خود را از دست داد و سه فرزند او بی سرپرست شدند. دو نفر آنها همه به ویروس کرونا آلوده شده اند. در میشیگان از دست دادن پشت سر هم پدر و مادر یک خانواده رنگین پوست بر اثر کرونا، سه فرزند نوجوان آنها را با چالش هایی، چون نحوه تامین خوراک و پرداخت صورت حسابها مواجه کرد.
در پیامی درباره مرگ یکی از این قربانیان آمده است: «اینها افرادی هستند که نظیر صدها هزار نفر دیگر اکنون باید زنده میبودند. مرگ این افراد به علت بی توجهی سیاستمدارانی است که از اذعان به وخامت این بحران خودداری میکنند و اقدامی قاطع برای به حداقل رساندند خطرات ویروس کرونا انجام نمیدهند.» این تفسیر واقعا درست است.