به دنبال همه گیری کویید ۱۹
سازمان ملل درباره وضعیت جنوب شرقی آسیا هشدار داد
براساس هشدار سازمان ملل متحد، منطقه جنوب شرقی آسیا در آستانه یک "بحران اقتصادی-اجتماعی" ناشی از همه گیری ویروس کرونا قرار دارد.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، براساس هشدار سازمان ملل متحد، منطقه جنوب شرقی آسیا در آستانه یک "بحران اقتصادی-اجتماعی" ناشی از همه گیری ویروس کرونا قرار دارد.
همچنین سازمان ملل در گزارشی روز پنجشنبه اعلام کرد که این بحران تهدیدهایی به همراه دارد و می تواند معیشت ۲۱۸ میلیون کارگر غیر رسمی جنوب شرقی آسیا را از بین ببرد.
در این گزارش آمده است:" بدون درآمد جایگزین، سامانههای حمایت رسمی اجتماعی یا پس انداز در برابر این شوک ها، کارگران و خانوادههای آنها به طرف فقر سوق داده میشوند و دهها سال کاهش فقر تغییر میکند.
پیش بینی میشود رشد اقتصادی تمام منطقه، سال ۲۰۲۰, ۰.۴ درصد کاهش یابد ضمن اینکه مقدار پولهایی که افراد شاغل در کشورهای آسیای جنوب شرقی به کشورهایشان ارسال میکنند احتمالاً ۱۳ درصد یا ۱۰ میلیارد دلار کاهش مییابد.
در این گزارش از کشورها خواسته شده است مشکلات مربوط به بودجه مانند فرار مالیاتی و پرداخت یارانه سوختهای فسیلی را اصلاح کنند تا بتوانند بستههای مهم کمک مالی برای کمک به جمعیت آسیب پذیر را افزایش دهند و اقتصادهای آنها را تقویت کنند.
سازمان ملل همچنین اعلام کرد قیمتهای پایین فعلی نفت فرصتی ایده آل را فراهم کرده است تا پرداخت یارانه برای سوختهای فسیلی متوقف شود.
سازمان ملل در گزارش خود اعلام کرد: در اندونزی، پرجمعیتترین کشور منطقه، یارانههای سوخت فسیلی در سال ۲۰۲۰ از مجموع اقدامات کمک و اقدامات تحریک مالی فراتر خواهد رفت.
آرمیدا سالسیا آلیسجابانا رئیس کمیسیون اتحادیه اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل در امور آسیا و اقیانوس آرام گفت: کشورهای جنوب شرقی آسیا به غیر از افزایش پرداختهای رفاه اجتماعی باید افزایش بودجههای درمانی را در اولویت قرار دهند.
شش کشور از ۱۱ کشور منطقه از جمله دو کشور که بزرگترین کشورهای واقع در جنوب شرقی آسیا هستند یعنی اندونزی و فیلیپین کمترین امتیاز را در خصوص بودجه هزینههای بهداشت و درمان در شاخصهای توسعه انسانی سازمان ملل بدست آوردند.