به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از میلان، زیان سه ماهه شرکت انی به ۴.۴ میلیارد یورو رسید و این ناشی از کاهش شدید موجودی است.
با این حال میزان این زیان مالی کمتر از میزان انتظار بود. انتظار میرفت زیان مالی این شرکت ۴.۸ میلیارد باشد. این در حالیست که یک سال قبل این شرکت سود خالص ۴۲۴ میلیونی را ثبت کرده بود.
در مجموع طی شش سال میزان زیان بیش از ۷.۳ میلیارد یورو است.
گردش مالی این شرکت هم در سه ماهه دوم ۵۶ درصد کاهش یافت و به ۸.۱۵ میلیارد یورو رسید که کمتر از میزان پیش بینی شده ۱۳.۳۵ میلیارد یورویی بود.
میزان تولید شرکت انی هم با ۶.۶ درصد کاهش به ۱.۷۱ میلیون بشکه در روز رسید که رقمی بهتر از حد انتظار بود.
در نتیجه این شرایط پیچیده شرکت انی بار دیگر در پیش بینیهای خود بازنگری کرد. این شرکت پیش از این هم در ماه مارس و سپس در اواخر آوریل ناچار شد چنین کاری کند.
این شرکت قرار است بیش از میزان پیش بینی شده سرمایه گذاریهای خود را کاهش دهد. به این ترتیب سرمایه گذاری این شرکت در سال ۲۰۲۰، ۳۵ درصد ودر سال ۲۰۲۱، ۳۰ درصد کاهش مییابد. این کاهشها عمدتا مربوط به فعالیتهای اکتشافی و تولید است.
این شرکت همچنین قصد دارد برنامه بهینه سازی هزینههای ۱.۴ میلیارد یورویی را در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ اجرایی کند.
همزمان این شرکت قصد دارد خود را در حوزه انرژیهای تجدید پذیر و پالایشگاههای زیستی تقویت کند.
سرمایه گذاریهای سبز تا سال ۲۰۲۳ به طور متوسط ۱۷ درصد مجموع سرمایه گذاریها تشکیل میدهد. این سرمایه گذاری امسال ۲۶ درصد است.
با توجه به شرایط شرکت انی در سیاستهای سود سهام خود برای سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ هم بازنگری کرد و سیاست سهم متغیر با توجه به تحول قیمت نفت خام را اجرایی میکند.
کلودیو دسکالزی مدیر اجرایی انی با انتشار بیانیهای اعلام کرد در شرایطی که من از آن به عنوان بدترین لحظات در تاریخ صنعت نفت و گاز یاد میکنم که تحت تاثیر همه گیری و جنگ قیمت قرار گرفته است شرکت انی سریع و گسترده واکنش نشان داده است. ما در راهبرد کوتاه و میان مدت خود با کاهش هزینهها و سرمایه گذاریها به میزان ۸ میلیارد یورو بازنگری کردیم.
وی گفت علاوه بر این سود سهام در جهانی که به شدت دچار نوسان است ثابت نخواهد بود بلکه به سناریوها و توسعه صنعتی شرکت بستگی خواهد داشت.
شرکت انی در بازار بورس میلان از سوی سرمایه گذاران تحریم شد. همه شرکتهای فعال در صنعت نفت از جمله شرکتهای توتال و شل نتایج فاجعه باری در سه ماهه دوم سال ثبت کردند.