آمار تکان دهنده
اداره ملی آمار انگلیس گزارشی درباره شیوع کرونا در اروپا منتشر کرد
مرکز ملی آمار انگلیس ارقامی را منتشر کرد که نشان از میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در اروپاست.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی گزارش داد آمار منتشر شده نشان میدهد انگلیس بین ۲۴ فوریه و ۱۴ ژوئن بیشترین میزان مرگ و میر بر اثر کرونا را در اروپا داشته است.
این گزارش همچنین نشان میدهد در مجموع در دوران شیوع کرونا، انگلیس بیشترین آمار مرگ و میر را پس از اسپانیا داشته است. این در حالی است که افرادی که علائم ابتلا به ویروس کرونا در انگلیس را دارند به جای هفت روزی که دولت برای جلوگیری از موج دوم کرونا تعیین کرده است, ۱۰ روز خود را قرنطینه میکنند. سرفه، تب یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی از علائم ابتلا به ویروس کرونا محسوب میشوند و افرادی که این علائم را دارند باید هفت روز خود را قرنطینه کنند. به دیگر اعضای خانوادهها توصیه شده است تا ۱۴ روز خود را قرنطینه کنند. به چندین دلیل دوران قرنطینه برای افراد دارای علائم قرار است از هفت به ۱۰ روز افزایش پیدا کند. نخست این که شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد افراد با پایان یافتن دوران ابتلا به کرونا علائم این بیماری را از خود بروز میدهند. دوم این که، انجام گسترده آزمایش به این معناست که افرادی قبلا مبتلا شده اند مشخص میشوند به ویژه در ارتباط با افرادی که علائمی از خود بروز نمیدهند و در نهایت این که افزایش دوره قرنطینه این پیام را ارسال میکند که تهدید ناشی از ویروس کرونا پایان نیافته است و ما همچنان باید این ویروس را جدی بگیریم.
بن هامبرستون از مقامات اداره ملی آمار انگلیس در سخنانی گفت: " این ارقام به ما نشان میدهد که بریتانیا پس از اسپانیا دومین ارقام مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا را در اروپا داراست. در داخل بریتانیا هم انگلیس پس از اسکاتلند بالاترین ارقام مرگ و میر را به خود اختصاص داده است و ولز و ایرلند شمالی در رتبههای بعدی از این حیث قرار گرفته اند و آمار کمتری را در این زمینه داشته اند. اما چیزی که ما برای مثال در ایتالیا و اسپانیا -دو کشور دیگری که به شدت تحت تأثیر کووید ۱۹ قرار گرفته اند- میبینیم این است که تأثیر این ویروس در شمال ایتالیا و مرکز اسپانیا به مراتب بیشتر از انگلیس بوده است، اما در انگلیس این ویروس در مناطق گسترده تری شیوع پیدا کرد. مهم است بدانیم که این همه گیری هنوز به پایان نرسیده است و ما همچنان به تحلیلهای خود ادامه میدهیم
تا ببینیم چه اتفاقی در حال رخ دادن است. برای مثال چیزی که ما طی چند هفته گذشته در انگلیس شاهدش بودیم شامل این موضوع میشد که میزان تلفات پایینتر از سطحی بود که به طور معمول میدیدیم، اما این ویروس همچنان تأثیر خود را میگذارد. نکته مهم دیگری که باید بدانیم این است که گرچه انگلیس در دوره اوج این همه گیری شاهد بالاترین میزان مرگ و میر نبود، اما ما در زمان طولانی تری طی دوران شیوع این همه گیری شاهد بالا بودن نرخ مرگ و میر بودیم.