پخش زنده
امروز: -
فرمانده مرزبانی ناجا از کشف یک تن و ۱۰۵ کیلوگرم انواع موادمخدر در مرز میرجاوه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "احمدعلی گودرزی" اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزی میرجاوه با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و به کارگیری تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی، از قصد قاچاقچیان موادمخدر برای انتقال محموله از مرز میرجاوه به داخل آگاه شدند و با آمادگی و تجهیزات کامل، به تشدید پوشش نوار مرزی پرداختند.
وی افزود: مرزداران، با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان به اجرای هدفمند کمین پرداختند و با اجرای طرح مهار و کنترل و پایش منطقه، قاچاقچیان را مشاهده و بلافاصله فرمان ایست را صادر کردند.
سردار گودرزی تصریح کرد: مرزداران با رعایت قانون به کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی هدفمند به سمت قاچاقچیان کردند که با توجه به حجم آتش و موضع و تاکتیک عملیاتی مناسب ماموران، سوداگران مرگ عرصه را به خود تنگ دیده و در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند و با برجا گذاشتن محموله موادمخدر از محل گریختند.
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه دستگیری سوداگران مرگ در دستور کار قرار دارد، گفت: مرزداران موفق شدند در این عملیات، یک تن و ۱۰۵ کیلوگرم انواع موادمخدر شامل ۷۹۶ کیلوگرم تریاک، ۱۷۳ کیلوگرم شیشه، ۱۳۱ کیلوگرم حشیش و ۵ کیلوگرم مرفین را کشف کنند.
سردار گودرزی در پایان از همکاری سایر نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و تلاش مرزداران عزیز تقدیر و خاطر نشان کرد: قاچاقچیان شناسایی شدند و دستگیری آنان در دستور کار مرزبانان قرار دارد.
سرهنگ گودرزی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران
کشف لوازم خانگی قاچاق در تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۳۰۰ جاروی شارژی قاچاق به ارزش ۷ میلیارد ریال در جنوب تهران خبر داد.
سرهنگ "علی ولی پور گودرزی" در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو مقادیری لوازم خانگی در انباری در جنوب تهران، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.
وی با اشاره به شناسایی محل و هویت مالک انباری، افزود: با هماهنگیهای قضائی در بازرسی از این انباری ۳۰۰ جاروی شارژی قاچاق که فاقد مدارک گمرکی لازم بود، کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه با دستور قضائی اموال کشف شده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد، تصریح کرد: ارزش ریالی کالای مکشوفه بنا به نظر کارشناسان بیش از ۷ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.
سردار حمیدی، رئیس پلیس راهور فاتب
افزایش ۶۰ درصدی حوادث موتورسواران در تهران
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار "محمد حسین حمیدی" در حاشیه مراسم افتتاح دفتر ارتباط مردمی پلیس راهور تهران اظهار داشت: شهر تهران به خاطر پایتخت بودن از اهمیت زیادی برخوردار است و میبایست وقایع و تصمیمات به موقع، سریع و شفاف به مردم و شهروندان اطلاع رسانی کرد.
وی با اشاره به اینکه شهروندان میتوانند سوالهای خود را از طریق شماره تلفن ۶۳۹۵۱۲۲۲ - ۰۲۱ با پلیس مطرح کنند، افزود: پیش بینی میشود شهروندان به راحتی بتوانند با شماره تلفن اعلامی مشکلات خود را در میان بگذارند و از مراجعه حضوری و صرف زمان جلوگیری شود.
رئیس پلیس راهور تهران، مهمترین چالشهای شهر تهران را در حوزه ترافیک، کندی حرکت و زیادی سفرهای درون شهری برشمرد و گفت: در حوزه تصادفات اقدامات زیادی در گذشته صورت گرفته که با وجود آنها هنوز هم دارای مشکلات و چالشهای زیادی هستیم و همچنان آلودگی هوا را شاهد میباشیم.
این مقام ارشد انتظامی در خصوص اجرای طرح ترافیک، گفت: خط قرمز پلیس حفط جان و سلامت مردم است و در این خصوص تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم و پلیس راهور از گذشتههای دور شاهد آسیبهای جدی آلودگی هواست، ولی با وجود این مسائل و حجم بالای ترافیک عبور و مرور مختل نشده و شهر قفل نیست و پلیس راهور اقدامات خود را در خصوص روانی ترافیک انجام میدهد و خواهان کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هواست؛ طرح ترافیک درمان مقطعی است و اگر میخواهیم شاهد کاهش آلودگی باشیم باید طرح ترافیک را با جدیت بیشتری پیگیری کنیم.
سردار حمیدی در رابطه با اجرای طرح ترافیک و شیوع ویروس کرونا گفت: باید بررسی شود که این طرحی که هم اکنون اجرا میشود جواب میدهد و آسیب در حوزه کرونا را کاهش میدهد یا خیر. ما منتظر نتیجه گیری و جواب ستاد ملی کرونا هستیم البته تقاضای سفر در تهران بسیار است و شیوع بیماری بستگی به رعایت شهروندان دارد، البته طرح ترافیک به ما در کنترل بیماری کرونا کمک میکند و این یک ضرورت است که این طرح را اجرا کنیم.
سردار حمیدی تصریح کرد: ترددهای غیر ضروری یکی از مشکلات و معضلات ماست که نه پارکینگها و نه معابر شهر تهران جوابگوی ترددهای شهروندان نیست و بحث وارونگی هوا در ۶ ماهه دوم یکی از معضلات پیش رو است و میطلبد با بررسی کارشناسی نسخهای کارساز برای پایداری وضعیت پیش بینی کنیم.
وی با بیان اینکه در شهر تهران ۸ میلیون وسیله نقلیه وجود دارد که ۴ میلیون موتور و ۴ میلیون خودرو است، تصریح کرد: سالانه در شهر تهران ۲۱ هزار نفر مجروح و ۶۰۰ فوتی داریم که البته با کاهش تصادفات فوتی و جرحی مواجه بودیم، ولی باز هم آمار بالاست و بایستی کاهش یابد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: ۴۸ درصد از حوادث رانندگی در طول روز مربوط به موتورسواران است که حتی این درصد بعد از ظهرها تا ۶۰ درصد به علت خستگی و خواب آلودگی افزایش مییابد.
سردار حمیدی افزود: ۳۶ درصد از فوتیها مربوط به عابران است که در بزرگراهها، حاشیه راهها و زیر پلهای عابر رخ میدهد.
وی ادامه داد: نگاه ما در گذشته خودرو محوری بوده است که مشکلات زیادی بوجود میآورد و هم اکنون شهر تهران شهر انسان محوری نیست و اگر میخواهیم شرایط عالی شود باید حمل و نقل هوشمند و پاک را برگزینیم.
با این شرایط، آلودگی هوا افزایش مییابد و میبایست ترددهای غیر ضرور را کنترل کنیم و شبکه ریلی و تاکسی و حمل ونقل عمومی با یکدیگر هماهنگ و مرتبط باشند، حمل و نقل ترکیبی بایستی گسترش یابد و مسافر نباید سردرگم باشد و دنبال خودرو بگردد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: پیاده راه سازی و پیاده رو سازی برای عابران یکی دیگر از اقداماتی است که میبایست به صورت ویژه انجام پذیرد.
وی درباره تخلفات موتورسیکلتها افزود: پلیس راهور فاتب با تخلفات موتورسیکلت سواران برخورد قاطع میکند و این برخوردهای قانونی متوقف نشده و طرحهای پلیس در حال اجراست.
سردار حمیدی گفت: اگر از آسمان سنگ هم ببارد پلیس راهور فاتب در معابر حضور دارد چرا که عدم حضور پلیس در معابر باعث کندی حرکت و قطع ارتباطات بین مردم میشود و حمل و نقل دچار اختلال میشود، حتی پلیس راهور در شرایط کرونایی در همه حال در معابر حضور دارد.
این مقام ارشد انتظامی در خصوص طرح ترافیک ابراز داشت: ما به عنوان مجری قانون تابع نظر کارشناسی و مصوبات قانونی هستیم و میبایست کار کارشناسی صورت پذیرد و پلیس هم اقدامات خود را انجام میدهد و هر طرحی را چشم بسته قبول نخواهیم کرد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: مسئولان اداره مهندسی ترافیک، تابلوهایی را که دچار نقص هستند و آسیب دیده اند، تعویض میکند و تا رفع نقص آن پیگیریهای لازم را انجام میدهد.
وی گفت: پلیس تنها مرجعی است که با تصاویر و دیدن تخلف میتواند برخورد قانونی با تخلفات را انجام دهد و یکپارچگی دوربینهای ترافیکی در دستور کار پلیس قرار دارد. دوربینهای البسه و جمع شدن قبضهای جریمه دستی از دیگر اقداماتی بود که سردار حمیدی در خصوص آن سخن گفت.