برای تحقق راهکارهای تربیتی؛
امضاء تفاهم نامه حوزههای علمیه و آموزش وپرورش
برنامههای مشترک حوزههای علمیه و آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد بستری برای تحقق راهکارهای تربیتی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج در نشست امضاء تفاهم نامه کمیته همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش گفت: مهمترین سرمایه جامعه سرمایه انسانی است و کمیته همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش نقش اساسی در تحقق راهکارهای تربیتی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی افزود: با توجه به حجم تبلیغات بر علیه اعتقادات دینی به ویژه از طریق فضای مجازی ضرورت دارد آسیب شناسی در این زمینه انجام شود.
وی گفت: یکی از مهمترین ارکانهای تربیتی استفاده از ظرفیت حوزههای علمیه است.
معاون امور استانهای ستاد همکاریهای حوزههای علمیه وآموزش وپرورش وزارت آموزش وپرورش هم گفت: استفاده از ظرفیت رسانهها و فرهنگسازی وتبیین معارف دینی از مهمترین برنامههای ستاد همکاریهای حوزههای علمیه وآموزش وپرورش است.
حجت الاسلام حسین درودی افزود: بر اساس این تفاهم نامه تعداد مدارس، دانش آموزان و نیازهای آنها بررسی و آسیب شناسی لازم در آنها انجام و اعلام میشود.
مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: کمیته همکاریهای حوزههای علمیه وآموزش وپرورش دارای ۵ برنامه با ۲۰ فعالیت است که بر اساس سند تحول بنیادین انجام میشود.
هادی زارع پور افزود: ۱۴۸ نفر از روحانیون ومعلمان در استان عضو کمیتههای همکاری حوزههای علمیه وآموزش وپرورش هستند.
در این نشست که با هدف امضاء تفاهم نامه کمیتههای کهگیلویه وبویراحمد وکشور برگزار شد با حکم وزیر آموزش وپرورش و رئیس حوزهای علمیه کشور حجت الاسلام والمسلمین سیدنصیر حسینی به عنوان رئیس کمیته همکاریهای حوزه علمیه وآموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد منصوب شد.