پخش زنده
امروز: -
استاندار مرکزی از پایان عملیات تعریض و چهاربانده کردن جاده اراک -فرمهین تا پایان امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی امروز در نشست شورای راهبری تصادفات استان مرکزی گفت: عملیات تعریض و چهاربانده کردن جاده اراک -فرمهین تا پایان امسال بهرهبرداری میشود و دستگاه های اجرایی متولی باید تمامی ظرفیت و منابع مالی خود را در راستای تکمیل این طرح به کار گیرند.
علی آقازاده افزود: ۴۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و تجهیز جاده اراک - فرمهین در نظر گرفته شده و پیشبینی میشود با جذب این اعتبار و هماهنگی دستگاههای متولی تا پایان امسال این طرح به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: اوایل امسال در یک تصادف در جاده اراک - فرمهین هفت نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند که این گونه حوادث علاوه بر تحمیل خسارتهای جبرانناپذیر رتبه استان در تصادفات جادهای را به شدت تحتالشعاع قرار میدهد.
استاندار مرکزی اظهار داشت: رتبه استان در تصادفات جرحی، فوتی و خسارتی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ در حوزه راهور ۴۷ درصد و در حوزه راه ۱۱ درصد کاهش داشته که دستاورد ارزشمندی برای استان محسوب میشود.
آقازاده اضافه کرد: یکهزار و ۷۰ میلیارد ریال برای تعریض جاده شازند - ازنا - الیگودرز و خمین - دلیجان اختصاص یافته که پیشبینی میشود ۱۳ کیلومتر از جاده شازند- ازنا تا پایان امسال بهرهبرداری شود.
فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز گفت: این استان در تردد وسایل نقلیه رتبه چهارم و در تردد وسایل نقلیه سنگین رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
سردار حسن مفخم شهرستانی افزود: مجموع تصادفات استان مرکزی در سال گذشته ۵۲ هزار و ۳۸۵ فقره بوده است که ۷۱ درصد در حوزه درون شهری و بقیه در حوزه برون شهری بوده است.
وی ادامه داد: از مجموع تصادفات استان مرکزی در سال گذشته ۹ درصد فوتی، ۱۶ درصد جرحی و بقیه تصادفات خسارتی بوده است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی بیان کرد: تجهیز تمامی خودروهای پلیس راه و راهور استان به سامانه ویژه ناجا، تجهیز پلیس راهور استان به ۶۶ دستگاه و پلیس راه استان به ۴۷ دستگاه ثبت تخلفات، تجهیز واحدهای عملیاتی پلیس راه و راهور استان به دوربین، البسه و ساخت مرکز کنترل ترافیک هوشمند از مهمترین اقدامات نیروی انتظامی در استان مرکزی محسوب میشود.
رئیس پلیس راه فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز گفت: آزادراه ساوه - همدان با ۱۴ فوتی بیش از ۱۰ درصد، اراک - قم با ۱۳ فوتی ۱۰ درصد، فرمهین - اراک با ۱۱ فوتی هست درصد، جاده ازنا با ۹ فوتی هفت درصد، جاده زالیان با ۹ فوتی هفت درصد، اراک - توره با هفت فوتی پنج درصد و دلیجان - اصفهان با ۶ فوتی چهار درصد از مجموع تصادفات فوتی جادهای را به خود اختصاص داده اند.
سرهنگ ایرج کهریزی افزود: ۱۰۸ تصادف منجر به فوت در چهار ماهه نخست امسال در جادههای استان مرکزی به ثبت رسید که در این حوادث ۱۴۸ نفر فوت شدند و نسبت تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه پارسال پنج درصد و نسبت متوفیها نیز ۲ درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: ۳۷ درصد از تصادفات جادهای استان در بزرگراهها، ۲۳ درصد در جادههای اصلی، ۲۰درصد آزادراه و ۲۰درصد نیز در جادههای فرعی و روستایی ثبت شده است.
رئیس پلیس راهور استان مرکزی نیز با اشاره به افزایش ۷ درصدی تعداد موارد اعمال قانون ویژه تخلفات، افزود: ۲۲ درصد مبلغ حاصل از اعمال قانون افزایش یافته به طوری که ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبلغ حاصل از اعمال قانون در چهارماهه امسال افزایش یافته است.
سرهنگ حسینی با اشاره به وجود ۴۳ نقطه حادثه خیز در استان مرکزی، تاکید کرد: ۱۵ نقطه مربوط به اراک، ۱۱ نقطه مربوط به ساوه، هفت نقطه مربوط به زرندیه و ۵ نقطه نیز مربوط به دلیجان است و یکی از مهمترین نقاط حادثه خیز شهر اراک میدان امام خمینی(سه راه خمین) است که در پنج سال گذشته تصادفات در این نقطه ۱۷۰ میلیارد ریال به شهروندان خسارت وارد کرده است.
استان مرکزی۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.