اجرای طرح سبوس دار کردن نان سنگک در فارس
طرح سبوس دار کردن نان سنگک در ۶۰۰ نانوایی نان سنگک فارس از امروز آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:
این طرح از امروز برای بهبود سلامت افراد جامعه اجرا میشود چرا که نان سفید زمینه ابتلای افراد به قند خون را فراهم میکند.
شناور افزود: پیش از این هم کارخانهها را موظف کرده بودیم که آرد با سبوس ۱۲ درصد با عنوان آرد سلامت را تهیه و در اختیار نانواییها قرار دهند.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح در نانواییهای نان سنگک، آن را در سایر نانواییها هم اجرا میکنیم.
وی گفت: اضافه شدن سبوس به آرد سفید باعث میشود رنگ نان کمی تیره شود، اما مردم باید بدانند که این نان سالمتر و با کیفیتتر است.
شناور گفت: درصورت هرگونه تخلف مردم ما را با ۱۹۰ در جریان قرار دهند تا با آنها قانونی برخورد شود.