• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۶۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۶
بین الملل » آمریکا
گزارش فرانس ۲۴

بهره برداری سیاسی ترامپ از ناآرامی های آمریکا

دونالد ترامپ می‌خواهد دموکرات‌ها را عامل ناآرامی‌های آمریکا نشان دهد و از آن بهره برداری سیاسی کند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ انگلیسی، دونالد ترامپ می‌خواهد دموکرات‌ها را عامل ناآرامی‌های آمریکا نشان دهد و از آن بهره برداری سیاسی کند.

در ابتدا مجری این شبکه تلویزیونی گفت: مردم برخی از شهر‌های آمریکا در حمایت از مردم پورتلند تظاهرات کردند. آن‌ها خواهان عدالت و برابری نژادی و پایان دادن به بی رحمی پلیس شدند. از طرف دیگر شاهد عصبانیت عمومی در رابطه با تصمیم دونالد ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به ده‌ها شهر در آمریکا هستیم. مقامات محلی ترامپ را به زیاده خواهی و نقض حقوق مدنی متهم کرده اند.

در ادامه خبرنگار این شبکه تلویزیونی گزارش داد: در شهر سیاتل تظاهرات ضد بی رحمی پلیس آغاز شد، اما در ادامه به خشونت کشیده شد. پلیس ضد شورش از اسپری‌های فلفل و گاز اشک آور برای مقابله با تظاهرکنندگان استفاده کرد. پلیس ده‌ها نفر از تظاهرکنندگان را بازداشت کرد.
وی افزود: در چندین شهر دیگر هم مردم راهی خیابان‌ها شدند و حمایت خود را از تظاهرکنندگان در پورتلند ابراز داشتند. برای مدت ۲ ماه است که شهر پورتلند در ایالت اورگون شاهد برگزاری تجمعات شبانه در نزدیکی دادگاه عالی ایالتی بوده است. تظاهرکنندگان خواهان عدالت و برابری نژادی شده اند و روش‌های خشونت بار پلیس را محکوم کرده اند. اگر چه این تجمعات به روشی مسالمت آمیز آغاز شده اند، اما با درگیری به پایان رسیده اند. تصمیم رئیس جمهور ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال تنها به تنش دامن زده است.
در ادامه یکی از تظاهرکنندگان به نام کندی فینلی در پورتلند گفت: ما تنها چند متر با آن‌ها فاصله داریم، اما آن‌ها به طرف ما گاز اشک آور پرتاب می‌کنند. این بسیار تحریک کننده است. آن‌ها همچنان به این اقدام خود ادامه می‌دهند. هیچ کدام از تظاهرکنندگان از در دادگاه عالی و دیوار‌های آن عبور نکرده اند.
در ادامه خبرنگار گفت: چندین تجمع در شهر آستین در ایالت تگزاس به خشونت گرایید و زمانی که یک مرد شروع به تیراندازی کرد یک نفر کشته شد. از طرف دیگر ۲ نفر هم پس از آنکه یک مرد خودروی خود را به میان تظاهرکنندگان در شهر آرورا در کلرادو راند، زخمی شدند.
در ادامه خبرنگار این شبکه در شهر واشنگتن در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید: به نظر می‌رسد با تصاویری که از ناآرامی‌های آمریکا مشاهده می‌کنیم شاهد نوعی جنگ داخلی هستیم، به نظر شما اوضاع در ۱۰۰ روز باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری چگونه پیش خواهد رفت و آیا دونالد ترامپ می‌تواند نظم و آرامش را برقرار کند، آیا اظهارات وی در نامیدن تظاهرکنندگان به عنوان آشوبگر می‌تواند به وی کمک کند یا به وی آسیب بزند؟ گفت: ترامپ امیدوار است این درگیری‌ها و ناآرامی‌ها خاتمه یابد تا این وضعیت به وی کمک کند. ترامپ خود را رئیس جمهور حامی قانون و نظم خوانده است. او به دموکرات‌هایی که مسئوول این شهر‌ها هستند حمله کرده است. او آن‌ها را به ناتوانی در کنترل شهرهایشان متهم کرده است. او گفته است اگر جو بایدن رئیس جمهور شود باز هم شاهد وضعیت بدتری در سراسر آمریکا خواهیم بود. او نیرو‌های فدرال را برای دفاع از ساختمان‌های فدرال به پورتلند فرستاده است. او می‌خواهد نمایشی از قدرت را نشان دهد. او می‌خواهد دموکرات‌ها را عامل این بی نظمی‌ها نشان دهد. اگر چه شاید این موضوع به نفع ترامپ باشد، اما اعزام عوامل فدرال به پورتلند نتوانسته است ناآرامی‌ها را متوقف کند. از طرف دیگر برخی از عوامل فدرال برای کمک به نیرو‌های محلی حافظ قانون به برخی شهر‌ها و از جمله کانزاس سیتی، شیکاگو، البوکرک اعزام شده اند. دو هفته پیش شاهد بازداشت ده‌ها نفر در شهر کانزاس سیتی بودیم. نتایج دخالت وی در این ایالت‌ها مشخص نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)