به ابتکار سازمان حمایت تشکیل شد
ستاد مقابله با احتکار اقدامی موثر در برخورد با محتکران
معاون بازرسی سازمان حمایت، تشکیل ستاد مقابله با احتکار را به ابتکار سازمان حمایت، اقدامی موثر برای برخورد با سودجویان و محتکران دانست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای سید جواد احمدی با بیان این مطلب، افزود: سابقه تشکیل این ستاد به سال ۱۳۹۷ و بعد از خروج آمریکا از برجام برمیگردد، در آن مقطع تحریمها تشدید شد و شرایط به گونهای پیش رفت که احتکار و امتناع از عرضه برخی کالاها در جهت افزایش قیمت بیشتر برای سوداگران سود و منافعی در برداشت که این موضوع سبب احتکار و نگهداری برخی از کالاها در انبارها برای افزایش قیمت شده بود.
وی ادامه داد: در آن مقطع دستگاههای ذیربط برای مبارزه با احتکار و جلوگیری از اختفاء کالاها ورود کردند و با ایجاد هماهنگیهای لازم و ساماندهی موضوعات ستاد مقابله با احتکار تشکیل شد.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: قرار شد دستگاههای مختلف مانند سازمان تعزیرات، دادستانی، نیروی انتظامی، سازمان حمایت و معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت تحت عنوان ستاد مقابله با احتکار مسائل مربوط به احتکار را جمعبندی و دستورالعملهای لازم را ارائه دهند و همه دستگاهها موظف به تبعیت از این ستاد شدند که مجموع این اقدامات سبب شد تا این موضوع سر و سامان یابد و مقابله با احتکار به صورت عملی ساماندهی شود و خلالی ایجاد نشود.
لزوم هماهنگی همه دستگاههای ذیربط برای مقابله با احتکاراحمدی با بیان اینکه در سال جدید نیز همانند شرایط سال ۹۷ و همچنین تشدید تحریمها و نوسانات ارزی، شرایط به گونهای پیش رفت که در خیلی از کالاها انگیزه برای احتکار و عرضه نکردن توجیه اقتصادی داشت، تصریح کرد: با توجه به اینکه در این مقطع این انگیزه وجود داشت، پس موضوع مقابله با احتکار و لزوم هماهنگی همه دستگاههای ذیربط صدق میکرد و لازم بود مجددا این ستاد فعال شود.
وی با بیان اینکه این ستاد به پیشنهاد سازمان حمایت و موافقت سرپرست وزارتخانه مجدداً فعال و اعضای آن مشخص شد، اضافه کرد: سازمان حمایت به عنوان مسئول این ستاد تعیین شد و سازمانهای تعزیرات، دادستانی کل کشور، پلیس امنیت اقتصادی و معاونت بازرگانی وزارت صمت نیز از دیگر اعضای این ستاد هستند.