به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از وبگاه خبری جنبش انصارالله یمن،
محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن درباره بروز احتمالی فاجعه جدید در میدانهای نفتی کشور هشدار داد.
محمد علی الحوثی ضمن اعلام هشدار درباره ایجاد فاجعه جدید در چاههای نفتی یمن، گفت: چاههای نفتی یمن که در کنترل ائتلاف متجاوز آمریکایی سعودی قرار دارند نیازمند تعمیر و نگهداری فوری هستند.
محمد علی الحوثی کشورهای متجاوز به خاک یمن و در صدر آن آمریکا، انگلیس، عربستان و امارات را مسئول اصلی بی توجهی تعمدی در میدانهای نفتی و پالایشگاههای نفت یمن برشمرد.
این عضو شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد روند اهمال کاری و غفلت در میدانهای نفتی و پالایشگاههای نفت یمن در حالی صورت میگیرد که توجه قدرتهای متجاوز به غارت سازمان یافته نفت یمن و حتی بدون توجه به عملیات مناسب برای تعمیر و نگهداری تاسیسات نفتی معطوف است.
احمد دارس وزیر نفت و معادن یمن (دولت نجات ملی یمن) هم در این ارتباط فاش کرد مزدوران متجاوز به یمن در سال ۲۰۱۸، ۱۸ میلیون بشکه و در سال ۲۰۱۹، ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه از نفت یمن را به غارت بردند.
احمد دارس در گفتگو با شبکه تلویزیونی المسیره گفت: کشورهای متجاوز نفت یمن را چپاول میکنند و درآمدهای حاصل از غارت نفت وارد بانکهای سعودی میشود در حالی که ملت یمن از کمبود فراوردهای نفتی در کشور رنج میبرند.
وی خاطر نشان کرد هزینه فراوردههای نفتی که از جانب کشورهای متجاوز در سال ۲۰۱۸ غارت شد، بالغ بر یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار بوده است.
احمد دارس گفت: برخی تجار و بازرگانان با هماهنگی مزدوران و ائتلاف (متجاوز) ثروت نفت یمن را غارت میکنند.
دارس تاکید کرد اگر درآمدهای حاصل از فروش نفت کشور به سرقت نرود دولت میتواند حقوق همه کارمندان یمنی را پرداخت کند.
وی تصریح کرد گزینهای جزء رویارویی نداریم تا تحریمها را بشکنیم و به کشورهای متجاوز فشار وارد کنیم تا فراوردههای نفتی و درآمدهای آن را تحویل یمن دهیم.
احمد دارس در ادامه گفت: تنها گزینه ملت یمن اتکا به خدا و نیروهای مسلح و مقابله با متجاوز برای توقف تجاوزات و لغو تحریمها علیه ملت یمن است.
از سوی دیگر سلیم الجعدبی مدیر بخش درآمدهای نفتی در وزارت دارایی دولت یمن (نجات ملی) گفت: از زمان آغاز تجاوز به یمن بیش از ۱۲۰ میلیون بشکه از نفت این کشور به ارزش تقریبی دوازده تریلیون ریال به غارت رفت که با این میزان میتوان ۱۲ سال حقوق کارمندان یمن را پرداخت کرد.
وی خاطر نشان کرد زمانی که در مورد یک کشتی از سه کشتی سخن میگوییم، میتوان گفت که یک کشتی به تنهایی میتواند حقوق بیش از نیمی از کل مردم یمن را پرداخت کرد چه رسد به سه کشتی.
سلیم الجعدبی افزود: نفت یمن از طریق بنادر رضوم، الشحر و نشیمه به غارت میرود.