به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کرمان. در نشست مجمع نمایندکان استان ، استاندار با ارائه گزارشی از وضعیت کرونا در استان گفت: نظارت و کنترل اجرای ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی مرتبط با کرونااز برنامههای مهم استان است و در همین راستا، ۲۱ گروه نظارت و بازرسی در حوزههای مختلف تشکیل شده است.
اقای فدایی گفت:۸۰ درصد مبتلایان به کرونا در مجالس ختم و جشنها مبتلا شده اندوگشت ویژه متشکل از یک قاضی و بازرسان برای برخورد با مجالس شلوغ راه اندازی شده است.
وی از بستری ۷۷۱ نفر بیمار کرونایی در استان و پرشدن ظرفیت ۸۰ درصدی تختهای بستری خبر داد و افزود:با بستری ۱۴۳ نفر در بخشهای آی سی یو استان ۹۵ درصد ظرفیت تختهای این بخشها نیز پر شده است.
فدایی روند ابتلای به کرونا را فعلا ثابت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که در صورت تداوم رعایت دستورالعملها بخصوص از سوی مردم، روند نزولی بزودی آغاز شود.
استاندار همچنین سهم استان را برای اشتغال در سال ۱۴۰۰ حداقل ۴۰ هزار شغل عنوان کرد و گفت:این رقم حداقل پیش بینی است و میتواند افزایش یابد.
پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست پیشنهاد داد که در دو سر فصل طرحهای بودجهای و طرحهای اقتصادی دسته بندی شوند. وی با بیان اینکه در هر حوزه سه طرح از هر شهرستان معرفی و تا پایان دولت فعلی، در دستور کار قرار گیردگفت:فعال شدن معینهای اقتصادی در استان یکی از راههای حل مشکلات حوزههای مختلف است و بر از سرگیری حمایت معینهای اقتصادی از شهرستانهای محروم تاکید کرد.
در این نشست همچنین نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت:بدتر از کرونا بودجه کروناست که نسبت به کل کشور وضعیت نامطلوبی داریم و کمتر ازده درصد مردم موفق به دریافت تسهیلات کرونایی شده اند.
وی به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت در راستای بومی سازی متاسفانه همچنان شاهد انعقاد قراردادهایی با دانشگاههای خارج از استان هستیم بطوریکه 80 درصد بودجهها و پول بومی سازی از استان خارج میشود و باید چاره اندیشی شود.
عفت شریعتی نماینده مردم زرند و کوهبنان هم گفت: ۹۹ درصد درخواستهای مردمی مربوط به امور روزمره است، و از استاندار خواست به مدیران تکلیف کند پاسخگویی مناسب به خواستههای مردم باشند.
شکرالهی نماینده پنج شهرستان جنوبی با اشاره به ظرفیتهای بالقوه به خصوص ظرفیت معادن جنوب گفت:میتوان از ظرفیت این معادن به عنوان معین هر شهرستان برای پیشرفت هر منطقه استفاده کرد.
شکرالهی مشکل تامین سوخت چاهها و موتور پمپها و تامین آب کشاورزی و آشامیدنی را از دغدغههای مردم حوزه کاری اش بر شمرد.
نماینده مردم بافت، رابر و ارزوییه در مجلس شورای اسلامی نیز به مشکلات ویروس کرونا اشاره کرد و از استاندار خواست نسبت به اعمال محدودیت های ورود به ارزوییه از سمت حاجی آباد، مرز هرمزگان، اقدام کنند.
محمدی کمبود اقلام بهداشتی پیشگیرانه، از جمله ماسک را از مشکلات فعلی و اشتغال جوانان را از دغدغههای مردم و جوانان شهرستانهای بافت، رابر و ارزوییه عنوان کرد.
اعظمی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد به کمبود کود شیمیایی در منطقه اشاره کرد و از انجام مکاتبات با وزیر کشاورزی برای حل این مشکل خبر داد.
وی افتتاح برق ۴۰۰ کیلوولت را چاره حل مشکل افت ولتاژ برق دانست.