معاون وزیر علوم:
برنامه ریزیهای مراکز مشاوره دانشگاهها باید بلندمدت باشد
در گردهمایی مجازی دانشگاه شهید بهشتی، معاون دانشجویی وزیر علوم تحقیقات بر برنامه ریزیهای بلند مدت مراکز مشاوره دانشگاهها تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری
خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای مجتبی صدیقی در سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاهها که به شکل مجازی با حضور آقای دکتر نصیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، آقای دکتر علم معاون دانشجویان داخل و آقای دکتر صادقی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و مدیران مراکز مشاوره در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به اینکه آثار روحی و روانی بیماری کرونا و شیوع ویروس کرونا در جامعه کمتر از آثار جسمانی و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی آن برای افراد نیست گفت: مراکز مشاوره از نخستین روزهای ورود این ویروس به کشور با دانشجویان در ارتباط بوده و به آنان مشاوره تلفنی و اینترنتی ارائه کردند.
وی از برگزاری دو پویش ترم کرونایی و درخانه بمانیم به عنوان دو اقدام شاخص توسط مراکز مشاوره یاد کرد که در حفظ و ارتقای روحیه نشاط در بین دانشجویان بسیار مؤثر بود.
رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن تأکید بر تداوم و استمرار خدمات و اقدامات مراکز مشاوره دانشگاهها در مقابله با ویروس کرونا گفت: زیرساختهای آموزش مجازی دانشگاهها که در دوران اخیر ایجاد شده میتواند توسط مراکز مشاوره برای آموزشهای مجازی، مشاوره و برگزاری کارگاه مورد استفاده قرار گیرد.
وی با قدردانی از خدمات کانونهای دانشجویی همیار سلامت روان بر استفاده بهینه از این سرمایه اجتماعی تاکید کرد و افزود: باید با جلب نظرات مدیران، متخصصان و دانشجویان فعال در حوزه مشاوره به باز آفرینی شیوههای مشاوره و ارائه روشهای جدید و خلاق اقدام کنیم.
آقای دکتر صدیقی با اشاره اینکه هنوز شیوه ثبت نام دانشجویان در نیم سال تحصیلی آینده جمع بندی نشده، بر پیش بینی روشهای مناسب برای تدوین کارنامه سلامت همه دانشجویان اعم از ورودی جدید و دانشجویان شاغل به تحصیل توسط مراکز مشاوره تأکید کرد.