آمار کرونا در جهان
۵۸۱۱ مورد جدید آلودگی به کرونا در روسیه
شمار موارد آلودگی به کرونا در روسیه ۵ هزار و ۸۱۱ مورد افزایش یافت به این ترتیب، شمار موارد آلودگی دراین کشور به ۸۰۰ هزار و ۸۴۹ مورد رسید.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما اخبار مربوط به کرونا در کشورهای مختلف به شرح زیر است:
۲۱۰۳ مورد جدید آلودگی به کرونا در فیلیپین
وزارت بهداشت فیلیپین روز جمعه از دو هزار و ۱۰۳ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و ۱۵ مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مانیل، وزارت بهداشت فیلیپین همچنین اعلام کرد تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور به یک هزار و ۸۷۹ مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به ۷۶ هزار و ۴۴۴ مورد رسیده است.
کمبود تخت و کارکنان پزشکی در بیمارستانهای انگلیس
گاردین نوشت: از میان ۳۱ کشور، انگلیس از نظر پزشکی برای مقابله با ویروس کرونا تقریبا در انتهای فهرست است.
این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی به قلم دنیس کمپبل نوشت: سرمایه گذاری طولانی مدت در نظام سلامت همگانی انگلیس توانایی این کشور را برای انجام آزمایش و درمانهای لازم برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ با مشکل مواجه خواهد کرد.
بررسی جدید در ۳۱ کشور نشان میدهد که بیماران در انگلیس برای دریافت مراقبت و درمان لازم مدت زمان طولانی منتظر خواهند ماند، زیرا در خدمات درمانی این کشور تعداد کارکنان و تخت برای بستری بیماران کم است.
در این تحقیقات که اندیشکده نوفیلد تراست انجام داده است، مشخص شد که انگلیس در مقاسیه با ۳۰ کشور دیگر از نظر کارکنان بخش بهداشت و درمان، تجهیزات و ساختمان، تقریبا در انتهای فهرست قرار دارد.
وزرای انگلیس از ماه مه، پس از غلبه بر اوج این بیماری فراگیر، تاکید کردند که نظام بهداشت عمومی کشورشان آماده انجام خدمات کامل خود مانند درمان سرطان است. اما روسای بیمارستانها هشدار داده اند که انجام آزمایشهای تشخیصی و جراحی با حفظ زمان انتظار معمول، ۴ سال به طول خواهد انجامید.
از میان ۳۱ کشور، انگلیس از نظر تعداد پزشک در ازای هر ۱۰۰۰ نفر، بیست و ششمین کشور است. این کشور برای هر ۱۰۰۰ نفر ۳ پزشک دارد و حتی از یونان که ۵ و نیم پزشک دارد بسیار عقبتر است. ترکیه با ۹/۱ پزشک در ازای هر ۱۰۰۰ نفر کمترین تعداد پزشک را دارد.
انگلیس همچنین از نظر تعداد پرستار بیستمین کشور از میان ۳۱ کشور است. انگلیس در ازای ۱۰۰۰ نفر ۸/۷ پرستار دارد. در حالی که نروژ ۱۸ و سوئیس ۶/۱۷ پرستار دارد.
از نظر تختهای بیمارستانی، انگلیس بیست و نهمین کشور است. این کشور در ازای هر ۱۰۰۰ نفر فقط ۲ و نیم تخت دارد در حالی که تعداد تخت در آلمان در ازای همین تعداد ۸ تخت است.
این کشور همچنین از نظر میزان صرف تولیدات ناخالص داخلی برای تجهیزات پزشکی و ساختمانها در رتبه بیست و دوم قرار دارد.
آلمان، فرانسه، اسپانیا، استرالیا و آمریکا از جمله این ۳۱ کشور هستند.
بازداشت شماری پزشک در مصر به سبب انتقاد از شیوه مدیریت کرونا توسط دولت
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد شماری از پزشکان در مصر به سبب صحبت کردن علیه مدیریت شیوع ویروس کرونا در این کشور زندانی شده اند.
بر اساس این گزارش، بیمارستانهای این کشور مملو از بیماران کرونایی است.
بن ویدمن خبرنگار سی ان ان گزارش داد پیام ارتش مصر واضح است و آن که ارتش منابع قابل توجهی را برای مقابله با ویروس کرونا بسیج کرده است و این که ارتش تأسیساتی را در اختیار شهروندان این کشور قرار داده است. اما در ورای این موضوع تصویری متفاوت قرار دارد. پزشکان در این کشور منتظر دریافت ماسک هستند. براساس گزارش سندیکای پزشکان مصری، بیش از ۱۲۰ پزشک مصری بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند. اما آنهایی که در این زمینه صحبت میکنند باید بهایش را هم بپردازند.
بر اساس گزارش سندیکای پزشکان، دست کم شش پزشک و یک داروساز به سبب انتقاد از تلاشهای دولت در ارتباط با مقابله با بحران کرونا زندانی شده اند.
نیروهای امنیتی مصری این افراد را به عضویت در یک سازمان تروریستی، اشاعه اخبار غلط و سوء استفاده از رسانههای اجتماعی متهم کرده اند. یکی از اعضای سندیکای پزشکان در مصر در حال که به سبب نگرانیهای امنیتی خواست نامش فاش نشود، در در گفتگو با شبکه سی ان ان گفت: "حکم بازداشت این افراد هر ۱۵ روز تمدید میشود. " این سندیکا با انتشار بیانیهای اعلام کرد بازداشت این افراد سبب گسترش ناامیدی و ترس در میان اعضایش شده است.
حسین مغدی عضو عفو بین الملل در سخنانی گفت: "این افراد یا باید خطر انتشار این بیماری را بپذیرند یا این که به سبب صحبت کردن در ارتباط با این موضوع خطر زندانی شدن را به جان بخرند. "
مقامات در قاهره به درخواستهای سی ان ان برای اظهار نظر در این باره پاسخ منفی دادند. تاکنون بیش از ۹۰ هزار نفر در مصر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و چهار و ۵۰۰ تن نیز در این کشور به سبب ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند. این در حالی است که شیوع این ویروس سبب آغاز ابتلا عملهایی برای کمک به افراد نیازمند شده است.
برخی از شهروندان غذا در اختیار افرادی قرار میدهد که به نوع خفیف ویروس کرونا مبتلا شده اند و خودشان را در خانه قرنطینه کرده اند. یکی از شهروندان مصری از فیس بوک برای سازمان دهی شبکهای برای تهیه و توزیع مواد غذایی بین این افراد در قاهره و گیزا استفاده کرده است که در مجموع ۲۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده اند.
درخواستهای او برای تشکیل گروههای داوطلب بسیار گسترده بوده است. او میگوید یک انفجار رخ داد، زیرا همگان احساس میکردند تنها هستند و این که اگر به ویروس کرونا مبتلا شوند باید به تنهایی با آن مقابله کنند.
۱۷۶۱ مورد جدید آلودگی به کرونا در اندونزی
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، یک مقام وزارت بهداشت اندونزی روز جمعه از یک هزار و ۷۶۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی به ۹۵ هزار و ۴۱۸ مورد رسید.
اندونزی همچنین روز جمعه از ۸۹ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در اندونزی به چهار هزار و ۶۶۵ مورد رسید.
۵۸۱۱ مورد جدید آلودگی به کرونا در روسیه
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، مقامات بخش بهداشت روسیه همچنین از ۱۵۴ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر دادند و به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به ۱۳ هزار و ۴۶ مورد رسید.
مقامات بخش بهداشت روسیه همچنین میگویند ۵۸۸ هزار و ۷۷۴ نفر از بیماری کووید-۱۹ بهبود یافته اند.
تلفات فراتر از ۳۰ هزار تن
مقامات بهداشت و درمان هند جمعه اعلام کردند در ۲۴ ساعت گذشته ۷۴۰ مورد جدید مرگ ناشی از «کووید-۱۹» در این کشور به ثبت رسید و مجموع آمار رسمی فوتیهای ناشی از این بیماری به بیش از سی هزار نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دهلی نو، مقامات هند همچنین اعلام کردند با ثبت ۴۹ هزار و ۳۱۰ مورد جدید ابتلا، مجموع موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به حدود یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر رسید.
براساس آماری که خبرگزاری فرانسه جمع آوری کرده است، هند اکنون به لحاظ بالاترین تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا از فرانسه پیشی گرفت و در این فهرست پس از آمریکا، برزیل، انگلیس، مکزیک و ایتالیا در ردیف ششم قرار گرفت.
با این حال، بسیاری از کارشناسان میگویند با توجه به پایین بودن نرخ غربالگری در دومین کشور پرجمعیت جهان، شرایط در این کشور احتمالا بسیار جدیتر است.
یک مطالعه آنتی بادی که این هفته به سفارش دولت هند انجام شده است، نشان میدهد حدود یک چهارم جمعیت پایتخت به ویروس کرونا مبتلا شده اند که تقریبا ۴۰ برابر رقمی است که به طور رسمی اعلام شده است.