به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
آقای باقری در نشست صبح امروز چهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی استان قم با اشاره به تسهیلات ۴۰ هزارمیلیارد تومانی مشاغل آسیب دیده از کرونا، استقبال کمتر از بیست درصدی در کل کشور و کمتر از
۱۸/۵ درصدی در قم را نیازمند آسیب شناسی جدی دانست.وی افزود: از کل ۴۰ هزار میلیارد تومان فقط ۸ هزار میلیاردتومان تسهیلات برای ۲۰۰ مورد شغلی در کشور پرداخت شده است.
استاندار قم هم با اشاره به آمار
۱۸/۵ درصدی استقبال در استان از این تسهیلات از مدیران استان خواست این موضوع به صورت جدی بررسی شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: از ۲۸ طرح در دست اقدام در استان ۲۷ مورد در قالب جهش تولید است که تا پایان سال به بهره برداری میرسد.
آقای نوربخش مهمترین این طرحها را در بخش گردشگری دانست و افزود: هزارمیلیارد تومان منابع برای طرحهای سرمایه گذاری درطرحهای مرتبط باجهش تولید دیده شده است که ۷۰۳ میلیاردتومان آن از تسهیلات بانکی، ۲۶۰ میلیارد تومان آورده بخش خصوصی و
۱۸/۶ میلیون دلارهم آورده ارزی بخش خصوصی است.
رئیس سازمان برنامه وبودجه استان ۷۸ میلیاردتومان دیگر از این اعتبار را از سود تسهیلات دانست و افزود: ۲۲ میلیاردتومان هم از اعتبارات تملک اختصاصی درسطح ملی و یک میلیارد تومان هم از منابع استانی تامین میشود.
آقای نوربخش با اشاره به تفاهم نامه استان وسازمان برنامه بودجه افزود: این رقم سرمایه گذاری ۲۳ طرح در بخش خصوصی ۲ طرح عمرانی و یک طرح راه اندازی دهکده اقتصادی است.
وی با اشاره به ارائه ۵ میلیاردتومان تسهیلات برای توسعه مشاغل خانگی هم گفت: در خواست افزایش اعتبارات تسهیلات تا ۵۰ میلیاردتومان به سطح ملی ارائه شده است.
معاون برنامه ریزی استاندار همچنین از تخصیص ۶۴۲ میلیاردتومان تسهیلات برای پرداخت به رستههای آسیب دیده از گرونا خبرداد.