خطر ابتلا به کرونا در افراد دارای سوءتغذیه
خطر ابتلا به کرونا در افراد دارای سوء تغذیه به دلیل ضعف در سیستم ایمنی بیشتر است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: خطر ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در افرادی که دچار سوءتغذیه باشند نسبت به سایرین بالاتر است.
- سیدمهدی علوی با اشاره به دو فاکتور امنیت غذایی و غذای سالم افزود: منظور از امنیت غذایی این است که تمام مردم در تمام ایام، دسترسی لازم و کافی به غذای مفید برای سلامت جسم و روح را داشته باشند، که متأسفانه در برخی از استانها بهویژه خوزستان امنیت غذایی مقادیر لازم را ندارد.
او ادامه داد: حتی اگر به اندازه ۳۰ درصد از درآمد خانواده صرف تامین غذا شود به معنی آن است که وضعیت امنیت غذایی خانواده مطلوب نیست.
سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: زمانی که درآمد محدود باشد و سایر اقلام مانند هزینه آب، برق و اجاره افزایش یابد بودجه کافی برای تامین غذای مورد نیاز باقی نمیماند.
سیدمهدی علوی گفت: هنگامی که بنا به دلایل مختلف امنیت غذایی به میزان مورد نیاز تامین نشود فرد دچار سوءتغذیه خواهد شد و در نتیجه سیستم ایمنی ضعیف وی مستعد پذیرش بیماریهای متفاوت خواهد بود.
وی تصریح کرد: در مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته تست کرونا شهرستانهای استان، کمبود خاصی وجود نداشته و تمام خدمات تعریفشده در اختیار مردم قرار گرفتهاست.