بعد از ۱۸ سال
بلاتکلیفی طرحی به نام خانه بوکس
رئیس فدراسیون بوکس: ردیف بودجه خانه بوکس مشخص شده است، اما با پرداخت نشدن اعتبارات، زمان تکمیل این طرح مشخص نیست.
آقای حسین ثوری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره احداث خانه بوکس در مجموعه ورزشی آزادی تهران، گفت: در کنار دریاچه آزادی فضایی برای بوکس در نظر گرفتند، که ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و ما پیگیر تکمیل این پروژه هستیم. متاسفانه از ۱۸ سال قبل با این مقدار پیشرفت فیزیکی تا به حال کار دیگری روی این پروژه صورت نگرفته است.
وی افزود: جلساتی با وزیر ورزش و معاون مالی او داشتم، اما شرایط اقتصادی مناسب نیست که با اطمینان بگویم یک تا ۲ سال دیگر طرح خانه بوکس به پایان میرسد.
اعتبار ۱۲ میلیاردی برای خانه بوکس
رئیس فدراسیون بوکس در خصوص هزینه تکمیل خانه بوکس، گفت: برای تکمیل این مجموعه ۱۰ تا ۱۲ میلیارد بودجه لازم است، که با رایزنیهای انجام شده، وزارت ورزش ردیف بودجه آن را مشخص کرده، اما این مبلغ هنوز تخصیص داده نشده است.
وی ادامه داد: پیگیر تخصیص بودجه خانه بوکس هستیم، تا این موضوع به سرانجام برسد و سالنی استاندارد که همه خواستههای جامعه بوکس را تامین کند، در اختیارمان قرار گیرد.
بوکس به سالن دیگر نمیرود
ثوری با اشاره به استفاده مشترک بوکس و کاراته از سالن شماره ۹ مجموعه ورزشی انقلاب، گفت: از ابتدای حضورم در فدراسیون بوکس بحث تقسیم سالن شماره ۹ برای چهار فدراسیون وجود داشت و صحبت از برگزاری تمرینات ملی پوشان بوکس در سالنی دیگر هم مطرح شد، اما نپذیرفتیم.
وی افزود: سالن دانشگاه علوم و تحقیقات و سالنی دیگر در آکادمی ملی المپیک را به فدراسیون پیشنهاد دادند، که، چون فضای مناسبی برای تمرینات بوکس نداشت، قبول نکردیم. پس از رایزنی با رئیس کمیته ملی المپیک، قرار شد، با توجه به اینکه سالن شماره ۹ فضای وسیع و امکانات استانداردی برای تمرین دارد، این سالن به بوکس و کاراته اختصاص یابد.
بوکس فضای معقولی در اختیار دارد
رئیس فدراسیون بوکس گفت: با توجه به اینکه کاراته ایها هم سالن اختصاصی ندارند، در نشستی به توافق رسیدیم که سالن شماره ۹ به صورت ۵۰-۵۰ بین ۲ فدراسیون تقسیم شود. ورودی اصلی سالن که هم اکنون از آن استفاده میکنیم، به فدراسیون بوکس تعلق گیرد، که فضایی معقول با سرویس بهداشتی و رختکن آماده است و میتوانیم، در آن ۲ رینگ تعبیه و حدود ۴۰ کیسه بوکس هم نصب کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به ماهیت رشته کاراته و جنب و جوشی که در آن وجود دارد، قرار شد، دیوار عایقی کشیده شود، که سالن را از عرض به دو نیمه تقسیم کند و مزاحمت صدا هم ایجاد نشود. با این کار سرویس بهداشتی، رختکن و درب مجزا هم برای کاراته طراحی خواهد شد.
در فضای دوستانه توافق کردیم
ثوری گفت: این توافقات در فضایی دوستانه با فدراسیون کاراته و در حضور مسئولان کمیته ملی المپیک صورت گرفت. همه برای موفقیت ورزش ایران تلاش میکنیم و مدال آوری کاراته و بوکس همه را خوشحال میکند.
وی با بیان اینکه کار آماده سازی سالن شماره ۹ انقلاب را کمیته ملی المپیک انجام میدهد، افزود: فکر میکنم، طی چند روز این کار انجام میشود و ما کار خاصی جز جابه جایی رینگ و کیسههای بوکس نداریم، چون سایر موارد آماده است. برای تمرینات بدنسازی هم بوکسورها از سالن بدنسازی آکادمی ملی المپیک استفاده میکنند.
فعالیت مجازی بوکسورها
رئیس فدراسیون بوکس با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی برنامههای ورزش، گفت: امسال برنامههای مختلفی در نظر داشتیم و قرار بود، اردوهای مختلفی در استانها برگزار کنیم، اما با تعطیلی اجباری، استانها فعالیت خود را در فضای مجازی انجام میدهند. فدراسیون بوکس یکی از موفقترین فدراسیونها در این بخش بوده است.
وی افزود: تمرینات ملی پوشان را در فضای مجازی رصد میکنیم، این شرایط برای همه وجود دارد و فعلا روند آماده سازی بوکسورها با لغو مسابقات، به تعویق افتاده است.
پیشنهاد کمپ ایزوله
ثوری به امکانات ویژه برخی کشورها در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: بعضی کشورها مثل قزاقستان و ازبکستان که بهترین بوکسورهای دنیا را دارند، اماکن خود را طوری طراحی کرده اند که از این شرایط هم بهترین استفاده را میبرند و با ایجاد کمپهای ایزوله بوکسورهای خود را برای المپیک آماده میکنند.
وی افزود: ما هم به کمیته ملی المپیک پیشهاد داده ایم تا چنین شرایطی در آکادمی ملی المپیک و مجموعه انقلاب طراحی شود تا همه المپیکیها بتوانند از این فرصت استفاده کنند.
امیدواری به مدال المپیک
رئیس فدراسیون بوکس گفت: به بوکسورهای المپیکی ایمان دارم و میتوانیم در توکیو طلسم مدال نگرفتن بوکس را بشکنیم.