پخش زنده
امروز: -
براساس تحقیقات، بیماران کرونایی که داروی رسیژن را دریافت کردند با وجود شدت بیماری میزان نیاز آنها به بستری در بخش مراقبتهای ویژه کاهش یافته و میزان مرگ و میر آنها نیز به یک پنجم در مقایسه با گروه کنترل رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در هفتههای گذشته، خبری از بیمارستان مسیح دانشوری درباره اثربخشی رسیژن (اینتفرون بتا ۱ A) منتشر و در آن مطرح شد که مرگومیر در بیماران مصرفکننده رسیژن یک پنجم بوده است.
یافتههای اولیه یک مطالعه بالینی در انگلیس نشان میدهد که استفاده از اسپری بینی اینترفرون، تعداد بیماران بستری در بیمارستان که حالشان وخیم میشود و به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز پیدا میکنند تا ۷۹ درصد کاهش پیدا میکنند.
پژوهشگران این شرکت میگویند با استفاده از این روش، احتمال بهبود بیماران در حدی که بیماری فعالیت روزانه آنها را مختل نکند دو تا سه برابر افزایش مییابد.
یک شرکت بیوتکنولوژی در انگلیس برای درمان کرونا از پروتئینی به نام «اینترفرون بتا» استفاده کرده است؛ پروتئینی که بدن برای مبارزه با عفونتهای ویروسی تولید میکند.
این پروتئین را با دستگاهی به نام «نبولایزر» استنشاق میکنند. نبولایزر دستگاهی است که دارو را به صورت ذرات هواپخش (ائروسل) درمیآورد و قابل استنشاق میکند و بعد با استفاده از ماسک یا لوله دهانی میتوان دارو را وارد دستگاه تنفسی کرد.
برای این کار از نوع خاصی اینترفرون بتا استفاده میشود که نبولایزر بتواند آن را به صورت ذرات هواپخش درآورد.
آنها همچنین مدعی هستند که این روش، تنگی نفس بیماران کرونا را به مقدار قابلملاحظهای کم میکند و مدت بستری در بیمارستان یک سوم کمتر میشود و از متوسط فعلی که نه روز است به شش روز کاهش مییابد.
این کارآزمایی روی ۱۰۱ داوطلب مبتلا به کرونا در ۹ بیمارستان انگلیس انجام شده و به نیمی از آنها اینترفرون بتا و به نیمی دیگر دارونما (پلاسیبو) داده شده است.