نشست ستاد تنظیم بازار
افزایش بیش از ۵۰ درصدی گشتهای مشترک در بازار
رئیس سازمان حمایت از افزایش ۵۱ درصدی گشتهای مشترک و ۱۰ درصدی تعداد بازرسیها در سه ماه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای عباس تابش در نشست ستاد تنظیم بازار که با حضور سرپرست وزارت صمت برگزار شد با اشاره به رشد ۵۱ درصدی گشتهای مشترک در بازار و مراکز نگهداری و عرضه کالا و رشد ۱۰ درصدی تعداد بازرسیها در سه ماهه نخست امسال، افزود: در این مدت تعداد پروندههای بررسی شده در این سازمان از حداقل یک میلیارد تومان تا هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از ۳۵ پرونده به ۵۶۱ پرونده افزایش یافت که رشد هزار و ۶۰۰ درصدی را نشان میدهد.
وی اضافه کرد: به جای برخورد با تخلفات صنفی، برخورد با تخلفات کلان در دستور کار ما قرار دارد و این رویکرد سازمان حمایت است.
رییس سازمان حمایت با بیان این که ۱۷ گروه کالایی در اولویت بازرسی هفتگی این سازمان قرار دارد گفت: در سه ماهه نخست امسال ۳۲۸ هزار و ۲۱۸ مورد بازرسی بر روی این کالاها انجام شده که به تشکیل ۱۲ هزار و ۶۵۲ پرونده تخلف منجر شده است.
آقای تابش افزود: از مردم تقاضامندیم در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موارد را از طریق سامانه ۱۲۴، «نرم افزار قیمت» و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها شکایتهای موردی خود را اعلام کنند تا در سریعترین زمان رسیدگی شود.
ترخیص بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تن کالا در ۴ ماهه نخست امسال
دبیر ستاد تنظیم بازار: در ۴ ماهه منتهی به ۲۸ تیر امسال بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تن کالا را از بنادر و گمرکات کشور ترخیص کردیم.
محمد رضا کلامی در نشست ستاد تنظیم بازار که با حضور سرپرست وزارت صمت برگزار شد افزود: هم اکنون ۳ هزار و ۷۰۰ موجودی کالا در بنادر کشور داریم که با مصوبه سران قوا و ستاد هماهنگی اقتصادی دولت قرار شد با اولویت ترخیص شده و در اختیار شبکه توزیع قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بازرگانان میتوانند برای ترخیص این کالاها اقدامات خود را انجام دهند و با هماهنگیهای انجام شده بانک مرکزی نیز آمادگی دارد در مدت سه ماه ارز مورد نیاز آنها را تامین کند.
کلامی گفت: در این مدت ۶ هزار و ۷۰۰ تن کالای گروه «دو» که مواد اولیه مورد نیاز تولید است ترخیص شد که در این مورد هم با هماهنگی سران قوا و ستاد هماهنگی اقتصادی دولت این ترخیص با استفاده از ارز اشخاص و شیوه اعتباری صورت گرفت.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار با بیان این که نشست امروز ستاد تنظیم بازار به عنوان چهارمین جلسه شورای تشدید نظارت بر بازار برگزار شد گفت: تمرکز این شورا برخورد با احتکار کالا و امتناع از عرضه در این مقطع زمانی است.
آقای کلامی با بیان این که برخی سودجویان کالاهای موردنیاز مردم را احتکار و از عرضه آن خودداری میکنند افزود: مردم اگر مواردی از احتکار را در مراکز نگهداری کالا و یا حتی در خانهها مشاهده کردند میتوانند از طریق شماره تلفنهای ۱۲۴ و ۱۳۵ اطلاع رسانی کنند.