طباطبایی در گفتگوی اختصاصی
کاراته کاها محلی در شأن خود میخواهند
رئیس فدراسیون کاراته: ملی پوشان کاراته برای تمرین، مکانی در شأن خود لازم داشتند که این امکان میسر شده است.
سیدحسن طباطبایی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به کمبود سالن کاراته، گفت: تیمهای مختلف کاراته در سبکهای کنترلی و آزاد دختران و پسران جامعه هدف وسیعی هستند و در هر چهار بخش فعالیت میکنند، اما سالهاست که فدراسیون کاراته از نداشتن سالن اختصاصی و خانه کاراته رنج میبرد.
تیم ملی جایی در شأن خود نداشت وی افزود: همیشه تیمهای مختلف کاراته در بخش کنترلی و آزاد و در ردههای مختلف سنی برای برگزاری مسابقات خود مشکلاتی داشتند، به ویژه تیم ملی که جایی در شأن خود برای تمریناتش ندارد.
رئیس فدراسیون کاراته با اشاره به اینکه از هم اکنون صحبت در خصوص احداث خانه کاراته تا اجرایی شدن کار، زود است، گفت: مذاکراتی را با آقای گل محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران شروع کردیم و جلساتی برگزار شد. بازدیدهای مختلفی از مجموعههای بعثت و تختی شد.
خانه کاراته در تختی وی ادامه داد: مکانی را در مجموعه تختی هدف گذاری کردیم تا با برطرف شدن مشکلات اداری بتوانیم در آیندهای نزدیک شرایطی فراهم کنیم که برای ساخت خوابگاه، رستوران و کمپ تمرین مناسب برای تیمهای مختلف کاراته و تیم ملی اقدم شود.
اختصاص زمین تا ۲۰ روز دیگر طباطبایی گفت: مقدمات کار احداث خانه کاراته فراهم شده است و کارهای حقوقی و مهندسی آن با نظارت اداره کل ورزش استان و مدیریت مجموعه تختی انجام میشود. اگر با مشکلی روبرو نشویم، کاراته صاحب یک خانه خوب میشود و فکر میکنم در ۲۰ روز آینده زمین مناسب این کار در اختیار فدراسیون قرار گیرد.
مشکل تامین اعتبار نداریم وی در خصوص هزینههای ساخت مجموعه کاراته، افزود: بخشی از هزینهها را از حامیان مالی کمک میگیریم، قسمتی از درآمدهای فدراسیون و بخشی هم از کمکهایی که به فدراسیون میشود، صرف ساخت خانه کاراته میشود که فکر میکنم، تقریبا برای تامین اعتبار مشکلی نداریم.
استقبال از تختی رئیس فدراسیون کاراته با اشاره به سالن آمادهای که در همان زمین مجموعه تختی در اختیار فدراسیون قرار خواهد گرفت، گفت: سالن ۲ طبقهای در آن زمین ساخته شده است که بهره برداری آن در اختیار فدراسیون قرار میگیرد و سایر موارد مورد نیاز مثل ساخت کمپ تیمهای ملی با هزینههای کمتر برعهده فدراسیون است.
وی افزود: با شرکت توسعه مذاکره کرده ایم و آنها هم برای کمک به کاراته استقبال کردند. در مجموع با توجه به سالن ساخته شده در مجموعه تختی که هزینههای ما را در ساخت و ساز کمتر کرد، ما از این مجموعه برای احداث خانه کاراته استقبال کردیم.
طباطبایی درباره سالن شماره ۹ مجموعه ورزشی انقلاب که مورد اختلاف فدراسیون بوکس و کاراته بود، گفت: تیم ملی کاراته واقعا سالهاست که مکان اختصاصی برای تمرین نداشتند و اردوهای تیم ملی در مجموعه آزادی و یا در سالنهای دیگر برگزار میشد، بنابراین سالنی مختص به خود میخواست.
وی افزود: قبل از مسابقات انتخابی المپیک هم ملی پوشان کاراته در سالن آکادمی ملی المپیک ساکن شدند و تقریبا همه اردوهای تیم ملی در این مکان بود. با صحبتی که با آقایان صالحی امیری و سعیدی داشتیم، کمیته ملی المپیک واقعا به ما کمک کرد و اجازه حضور کاراته در سالن شماره ۹ مجموعه انقلاب را دادند.
رئیس فدراسیون کاراته گفت: ابتدا قرار بود سالن شماره ۹ برای رشتههای رزمی تجهیز و استفاده شود که با توجه به درخواست فدراسیون بوکس، قرار بر این شد که نیمی از این سالن در اختیار فدراسیون بوکس و نیمی دیگر هم در اختیار فدراسیون کاراته قرار گیرد.
سالن شماره ۹ مقدمهای برای شرایط بهتر وی ادامه داد: تقریبا همه اردوهای المپیکی ما به راحتی و در فضای اختصاصی در سالن شماره ۹ تشکیل میشود. این قدمی بزرگ و مقدمهای بود، برای اینکه شرایط بهتری برای کاراته فراهم شود و از نگاه پدرانه صالحی امیری نسبت به کاراته تشکر میکنم.
طباطبایی گفت: سالن شماره ۹ از عرض به دو نیمه تقسیم میشود و کارهای آماده سازی آن برعهده کمیته ملی المپیک است و در چند روز آینده آماده خواهد شد.