به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای سعید زرندی با اعلام این خبر افزود: سازمان امور مالیاتی برای شرکتهایی که در سال ۹۹ وارد بازار بورس شوند و حداقل ۲۵ درصد از سهام شرکت خود را به صورت شناور عرضه کنند، متعرض حسابهای سنوات گذشته آنها نخواهد شد و این مشوق و فرصت فقط تا پایان سال ۹۹ معتبر بوده، و لازم است، واحدهای تولیدی از این فرصت بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: یکی از دلایل رغبت نداشتن برخی شرکتهای تولیدی به بازار سرمایه، مشکلات مالیاتی سالهای گذشته است.
زرندی گفت: پذیرش بنگاههای صنعتی، معدنی و تجاری در بازار سرمایه (بورس و فرابوس) از برنامههای وزارتخانه در سالجاری است.
وی افزود: برای ترغیب متقاضیان به پذیرش در بازار سرمایه، اقدامات موثری صورت گرفته که مهمترین آن رفع دغدغه شرکتها برای ورود سازمان مالیاتی به پروندههای سالهای گذشته آنها بود.
معاون طرح و برنامه توضیح داد: با حمایت سران قوا و تایید مقام معظم رهبری، این مشکل برای سال ۹۹ مرتفع شده است.
زرندی گفت: با موافقت وزیر اقتصاد، نماینده وزارت صنعت، معدن وتجارت در هیئت پذیرش بورس عضویت پیدا کرد و این موضوع باعث تسریع در روند پذیرش شرکتهای تولیدی خواهد شد.
معاون طرح و برنامه تصریح کرد: باید این واقعیت را پذیرفت که بخش صنعت راهی جزء حرکت به سمت ابزارهای نوین مالی ندارد.
وی گفت: سیستم بانکی هم اکنون تنها منبع تامین مالی بخش تولید است، اما نمیتواند جوابگویی نیازهای بخش صنعت و معدن باشد لذا باید به سمت ابزارهای جدید رفت.
زرندی افزود: برای این موضوع باید دو اتفاق بیفتد نخست در بخش قوانین، آیین نامهها و دستورالعمل هاست که راه را برای ورود شرکتهای تازه وارد به بورس تسهیل کند که در این بخش وزارت صنعت، معدن وتجارت همه تلاش خود را در سال جاری خواهد کرد و بر این اساس یک دفتر مستقل ذیل معاونت طرح و برنامه به نام دفتر تامین مالی ایجاد کرده است.
معاون طرح و برنامه تاکید کرد: اتفاق دوم باید در خود بنگاهها روی دهد چرا که برخی شرکتهای تولیدی توانسته اند در موضوع فناوری، کیفیت، بازار و. خود را به روز کنند، اما در مدیریت مالی همچنان دیدگاه سنتی بر برخی بنگاهها حاکم است.
وی گفت: بنگاههای تولیدی باید با توجه به تحولات اقتصادی مدیریت مالی خود را مورد بازبینی قرار دهند و با نگاههای جدید به سمت بهره مندی از ابزارهای نوین مالی و به ویژه بازار سرمایه حرکت کنند.