در سال ۹۹؛
هدف گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی برای جذب سرمایه در استان کرمانشاه
جذب سرمایه گذاری در استان کرمانشاه برای سال جاری ۲۰ هزار میلیارد تومان هدف گذاری شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، استاندار کرمانشاه در نشست ستاد سرمایه گذاری استان رسیدن به این هدف در جذب
سرمایه را قابل تحقق دانست و گفت: سرمایههای عظیمی در حوزه بخش خصوصی وجود دارد که در صورت فراهم شدن بسترها و اطمینان از سودآوری، حتما قابل جذب هستند.
هونگ بازوند اظهار داشت: با اجرای پروژه عبور بلوار از پادگان سروران، ظرفیت سه هزار میلیارد سرمایهگذاری برای شهر کرمانشاه ایجاد میشود.
وی افزود: همچنین حوزه مسکن دارای ظرفیت ۵ هزار میلیارد سرمایه گذاری در قالب مسکن ملی و ۲ هزار میلیارد تومان در قالب ساخت و سازهای بخش خصوصی را داراست که در حال انجام است.
استاندار کرمانشاه به تشریح اهمیت گردشگری در سبد خانوار پرداخت و گفت: امروزه تفریح و گردشگری جایگاه مهمی در سبد خانوار دارد و سرمایه گذاری در این حوزه از جذابیتهای مناسبی برخوردار است.
بازوند سراب قنبر کرمانشاه را یک ظرفیت عظیم برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری معرفی کرد و اظهار داشت: سراب قنبر قابلیت اجرای یک طرح بزرگ تفریحی گردشگری در حد و اندازهی آبیدر سنندج و عباس آباد همدان و تبدیل شدن به یک قطب گردشگری را داراست.
وی افزود: خوشبختانه شهردار فعلی کرمانشاه به اجرای طرح گردشگری در سراب قنبر علاقهمند است و میتوان به فعال کردن این ظرفیت امیدوار بود.
پیشرفت پروژههای اقتصادی استان ماهانه رصد میشود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در این نشست گفت: در سال جاری یک هدفگذاری ۱۵۰ میلیون دلاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی در نظر گرفته ایم که تلاش میکنیم به آن دست یابیم.
هدایت حاتمی تاکید کرد: این هدفگذاریها با شکل گیری یک عزم جدی و تلاش دستگاههای مختلف قابل تحقق است.
وی اظهار داشت: همچنین تلاش میکنیم با چابک سازی، اصلاح فرآیندهای اداری، شناسایی ظرفیتها و معرفی مناسب آنها به کارآفرینان، بسترهای لازم را برای جذب سرمایههای جدید فراهم کنیم.
معاون امور اقتصادی استانداری با اشاره به رصد مراحل پیش از صدور مجوز و حین صدور مجوز سرمایه گذاری گفت: با آغاز عملیات اجرایی پروژه نیز به صورت ماهانه پیشرفت آن با دقت رصد میشود و اطلاعات لحظهای آن قابل دسترس است.
حاتمی برگزاری همایش، چاپ کتاب و تبلیغ را از الزامات حوزه سرمایه گذاری دانست و افزود: معرفی مناسب ظرفیتها و پتانسیلهای کرمانشاه در واقع بسترهای ارتباط با کارآفرینان و جذب سرمایه گذار را فراهم میکند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: علاوه بر ستاد سرمایه گذاری، در ادارات پرمتقاضی مانند شهرداری، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و آب و برق نیز کمیتههای سرمایه گذاری تشکیل شده و کاملا فعال هستند.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه در جذب سرمایه گذاری جزء استانهای پیش رو محسوب میشود، گفت: در ۴ ماهه امسال ۱۳۷ قرارداد سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی استان منعقد شده است.