اختصاص 2 هزار تخت بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی در علوم پزشکی مشهد
2 هزار تخت بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی در علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:
۲ هزار تخت بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی فعال شده و ۴۰ درصد ظرفیت تخت و نیروی انسانی بیمارستانهای غیرتحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم برای پشتیبانی اقدامات کرونایی بهحالت آمادهباش در آمده است.
علیاصغر انجیدنی افزود : در موج نخست بحران کرونا هزار تخت بیمارستانی عادی و ویژه برای درمان بیماران کرونایی اختصاص یافت و هم اکنون این ظرفیت به ۲ هزار تخت افزایش یافته است.
وی افزود : برنامهریزیها برای ارائه خدمات به بیماران بهگونهای است که در کنار خدمترسانی به بیماران کرونایی در این ایام خاص، کوچکترین خللی در امر خدمت رسانی به بیماران غیرکرونایی وارد نشود.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه همه بیمارستانهای غیردولتی، خصوصی و خیریهای در این روزهای بحرانی کرونایی در آمادهباش کامل قرار دارندگفت: هم اکنون بیمارستانهای شریعتی و ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) بهصورت ۱۰۰ درصدی به بیماران کرونایی اختصاص یافته و مابقی مراکز درمانی به بیماران غیرکرونایی خدماترسانی دارند، اما با توجه به روند افزایشی آمار مبتلایان به کووید ۱۹ امکان اضافه شدن بیمارستان سوم هم برای درمان بیماران کرونایی وجود دارد.
دکتر انجیدنی افزود: اگر بیمار مشکوک یا مثبت در بیمارستانهای غیرکرونایی هم شناسایی شد بلافاصله آن فرد به یکی از مراکز درمانی ویژه بیماران کرونایی انتقال مییابد.
وی در خصوص اجرای طرح مراقبت در منزل، گفت: این طرح به تازگی با همکاری مراکز پرستاری و مراقبتهای بالینی آغاز شده و به بیمارانی که نیازمند ارائه خدمات در بیمارستان نیستند، در منزل با تعرفه دولتی خدمات ارائه و تعرفه غیردولتی هم فقط در برخی موارد خاص لحاظ می شود.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آغاز فعالیتهای مربوط به نقاهتگاههای بالینی هم گفت: از امروز پذیرش بیماران در این نقاهتگاهها انجام میشود.
روند کرونا در خراسان رضوی همچنان صعودی است.