زن کارآفرین در ساوجبلاغ توانسته با تولید فطیر سنتی برای ۵ نفر اشتغال ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز البرز ، خانم اقبالی گفت: در ابتدا با فعالیت خانگی تولید این فطیر را شروع کردم ولی بعد احساس کردم با تولید انبوه این محصول می توانم کارآفرینی کرده و تعدادی از خانم های سرپرست خانواده را هم بکارگیری کنم.
وی افزود:هم اکنون با ایجاد اشتغال برای 5 نفر روزانه 1500 قرص نان تولید می کنیم که با حمایت مسئولین قادر هستیم این تولید را با اشتغال 15 نفر در این زمینه ادامه دهیم.
خانم اقبالی گفت: این فطیرها بدون هیچ مواد افزودنی و با همان کیفیت گذشته تولید می شود.
وی افزود: نوسان قیمت مواد اولیه از مشکلات پیش روی ما است و برخی وقت ها در تامین مواد اولیه برای تولید این محصول با مشکل برخورد می کنیم.
وی خواستار حمایت مسئولین برای دریافت تسهیلات رونق تولید در جهت اشتغال زایی بیشتر شد.
میرزایی رییس اتاق اصناف ساوجبلاغ نیز از تزریق تسهیلات بلند مدت و بدون سود برای این واحد های صنفی خبر داد و گفت : با تفاهمی که با کمیته امداد انجام دادیم تزریق تسهیلات برای توسعه اشتغال زنان خود سرپرست از الویت های اول ما در شهرستان است .
فطیر سنتی ساوجبلاغ قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد و از نان گندم ، شیر ، تخم مرغ تهیه می شود و مغزی آن ترکیبی از روغن، زردجوبه ، شکر و ارد است که پس از فراوری به عنوان مغز فطیر بکار گرفته می شود.
اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ اشتغال زایی با تولید فطیر سنتی در ساوجبلاغ