به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رئیس سازمان صمت استان یزد در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی گفت: این طرحهای صنعتی بزرگ در شهرستانهای بهاباد، اردکان، میبد، ابرکوه و خاتم به بهره برداری خواهند رسید.
علمدار افزود: کنسانتره آهن با ظرفیت یک میلیون تن در سال، الکترود گرافیتی با ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال، شمش ساده فولاد کربنی و کم آلیاژی با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن در سال، کربن فعال با ظرفیت ۵۰۰۰ هزار تن در سال، گندله آهن با ظرفیت ۳/۴ میلیون تن در سال و لعاب کاشی و سرامیک از جمله این طرحهاست.
وی گفت: سرمایه گذاری این ۶ طرح معادل ۶ هزار میلیارد تومان است که ۴ طرح در سال ۹۹ افتتاح خواهد شد و ۲ طرح دیگر در سال ۱۴۰۱ برای افتتاح آنها برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه هزار طرح نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در استان وجود دارد افزود: این نشان دهنده سرمایه گذاری خوب در استان است.
استاندار یزد ضمن گلایه مندی از طول کشیدن برخی از طرحهای بزرگ صنعتی در استان گفت: برخی از این طرحها نقش راهبردی برای کل کشور دارند و دلیلی برای طول کشیدن اتمام این طرحها وجود ندارد.
طالبی در این نشست با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزههای اجتماعی و هنری گفت: طرحهایی که در حوزه صنایع خلاق فرهنگی و هنری است باید با جدیت دنبال شود.
طالبی ابراز امیدواری کرد بتوانیم عناصر لازم را برای شکل گیری یک زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی در استان بوجود آوریم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز گفت: یک اکوسیستم یا زیست بوم فرهنگی در حوزه صنایع خلاق در استان در حال شکل گیری است.
جوادیان زاده گفت: با شکل گیری این زیست بوم اتکای کامل ما به معدن و نفت کم خواهد شد.
وی از راه اندازی سامانههای مختلف مانند سامانه پروانه و سامانه شیوا در همین راستا دراستان خبر داد و گفت: هنرمندان رشتههای مختلف با استفاده از این سامانهها میتوانند محصولات خود را نمایش و به فروش برسانند.
جوادیان زاده افزود: دسته بندی صنایع خلاق فرهنگی و هنری شامل میراث فرهنگی، محصولات هنری و محصولات رسانهای است.
وی عنوان کرد: همچنین صنایع خلاق فرهنگی و هنری شامل هنرهای تجسمی، چاپ و نشر، هنرهای اجرایی، فیلم و سینما، تبلیغات، کتاب، موسیقی و بازیهای رایانهای است.