پخش زنده
امروز: -
این پژوهش به بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره " مدیریت و کار جهادی و نقش آن در تحول و تحول گرایی" می پردازد.
پژوهش خبری صدا وسیما: این پژوهش به بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره " مدیریت و کار جهادی و نقش آن در تحول و تحول گرایی" می پردازد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، بهمن 97 با صدور «بیانیه گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان، توصیههایی اساسی بهمنظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» مطرح کردند. تاکید بر مدیریّت-های جهادی الهامگرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل «ما می توانیم» برای رسیدن به عزّت و پیشرفت در همه عرصهها از جمله این توصیه ها بود. رهبر انقلاب در این باره بر کار جهادی مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان و فعّالان جوان در همه میدان های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بینالمللی و عرصههای دین و اخلاق و معنویّت و عدالت تاکید می کنند.
بازشدن گرهها و حل شدن مشکلات و چالش های کشور، اصلاح شدن ساختارها، مقابله با نقشههای دشمن برای متوقّف کردن حرکت علمی کشور، حفظ شدن هویّت و حیثیّت ملت، ترسیمشدن سرنوشت و آینده ملت، کسب اقتدار ملّی و شکل گیری حرکت و نهضت علمی در کشور از جمله محورهایی است که در بیانات رهبر انقلاب درباره نقش مهم مدیریت و کار جهادی در تحول و تحول گرایی به چشم می خورد.
رهبر معظم انقلاب همچنین محقق شدن کار و مدیریت جهادی را به کار و تلاش مخلصانه با نیت الهی و کار مبتنی بر علم و درایت و جهاد منوط می دانند و بر اجرای کارها و مسئولیت ها با لحاظ کردن اولویت ها و کار فراوان، پُرحجم، باکیفیّت، مجاهدانه و انقلابی و پیداکردن راههای صحیح با موازین علمی و شیوههای دقیق عالمانه تاکید می کنند.
از جمله مسائلی که از نظر رهبر انقلاب بسیار نیازمند به مدیریت جهادی هستند، مقوله های فرهنگ و اقتصادند؛ رهبر انقلاب در این باره بر همت، تحرک و مدیریت جهادی در زمینه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و فرهنگی تاکید می کنند.
بایدهای مدیریت و کار جهادی شاخص دیگری است که از بیانات رهبر انقلاب استخراج شده است. محورهایی نظیر با تدبیر حرکت کردن، منفعل نبودن در برابر دشمن و شرطی نکردن اقتصاد به تصمیم این و آن، اشراف میدانی بر مشکلات، مدیریّت شجاعانه و امیدوارانه و پرهیز از بی نظمی از جمله محورهایی است که رهبر انقلاب در این باره به آنها اشاره می کنند.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهشگر:امید جلوداریان