به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمدرضا مقیمی در نشست خبری با ارائه گزارش سه ماهه نخست فعالیت پلیس امنیت اقتصادی افزود: جرایم سازمان یافته نیز جزو اولویتهای ماست که البته به این معنا نیست که به جرایم خرد کمتر توجه شود، اما بیشتر توجه ما بر جرایم سازمان یافته و کلان است و ما در جرایم سازمان یافته توفیقات خوبی داشته ایم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا افزود: در واقع در پروندههای قاچاق یکصد میلیون تا ۵۰۰ میلیون در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته ایم و پروندههای زیر ۱۰ میلیون تومان ۶ درصد کاهش نشان میدهد.
سردار مقیمی گفت: در بحث استقرار نیز توافق و تعامل خوبی با گمرک داشته ایم و یک توافق نامه سه طرفه در سال گذشته امضا کردیم و در ۱۲ نقطه مستقر شدیم و امسال قرار است در ۳۰ نقطه مستقر شویم و عمده ورودیها و خروجیها استقرار پیدا کنیم.
وی افزود: هر خودرویی که وارد کشور میشود محمولههای آن بازرسی و کنترل میشود که در واقع در این سه ماهه ۳۶ هزار و ۷۰۰ کنترل و بررسی محمولههای گمرکی انجام شده است و ۶۰۰ هزار مورد نیز انبارهای شهری را بازرسی کرده ایم که ۱۴ مورد منجر به تشکیل پرونده شده است و ارزش تخلفات ریالی بالایی در این بازرسیها کشف کرده ایم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: در ۲۴ بندر و ۸ مرز زمینی مستقر شده ایم که در گام بعدی در ۴۱ منطقه مستقر میشویم.
سردار مقیمی افزود: اولویت ما هوشمند سازی است و در بحث اخلال گران ارزی نیز با هماهنگی بانک مرکزی و دادستان اقدام به شناسایی عوامل اصلی کردیم، اسناد و مدارک را تکمیل کرده ایم که با همکاری مراجع قضایی به زودی دستگیرمی شوند.
وی گفت: سکه و طلا سود سرشاری دارد و با بالا و پایین شدن قیمت آن یک سری به سود نجومی میرسند که باید حواسمان جمع باشد و در این حوزه کارهای اطلاعاتی مناسبی باید داشته باشیم و در این خصوص طرحهای عملیاتی صورت میگیرد که سراسری است و به صورت محلهای و منطقهای انجام میگردد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا افزود: در واقع ما کل شهر را زیر نظر نمیگیریم بلکه متناسب با هر شهر و منطقه با کارهای دقیق اطلاعاتی ورود و اقدام میکنیم.
سردار مقیمی ادامه داد: ساماندهی بازار ارز و سکه در اولویت اقتصادی است.
افزایش ۷۰ درصدی کشف سوخت قاچاق
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از افزایش ۷۰ درصدی کشف اقلام سوختی و نفتی در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته خبر داد.
سردار محمدرضا مقیمی افزود: امسال قاچاق خروجی ما به حداقل رسید و تقریبا صفر شده است.
وی گفت: در بحث قاچاق کالا امسال وضع مناسبتری نسبت به سالهای گذشته داشتیم بویژه که اولویت ما پروندهای کلان و درشت است که توانستیم موفق عمل کنیم.
سردار مقیمی افزود: در بحث قاچاق دام سبک ۲۴ درصد کاهش و در بحث دام سنگین نیز ۲۳ درصد کاهش داشتیم و تلاش کردیم حوزههای صادرات قانونی تقویت شود.
سرادر مقیمی افزود: در بحث برخورد با جرايم اقتصادی نیز نیازمندیهای روز جامعه و مردم را در نظر میگیریم. امسال در فرار مالیاتی خیلی کاهش داشتیم وپروندهای اخلال در نظام اقتصادی نیز کاهش پیدا کرده، اما از نظر ارزش ریالی افزایش داشته است و نشان میدهد که امسال به دانه درشتها پرداخته ایم.
بازداشت ۱۹۷۰ متهم در حوزه کشف اقلام بهداشتی رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: در حوزه کشف اقلام لوازم بهداشتی، ۱۹۷۰ نفر متهم در سه ماهه نخست امسال دستگیر و بازداشت شدند.
محمدرضا مقیمی افزود: در این خصوص ۵۰۰ خودرو متخلف توقیف و ۱۷۹۰ پرونده نیز تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه تلاش کرده ایم فضای مناسبی برای بهداشت و درمان داشته باشیم، گفت: قرارگاه ما روزانه به صورت تکنیکی و عملیاتی رصد میکند، در بحث تعداد پروندههای تشکیل شده برای احتکار در سه ماهه نخست امسال هم ۴۰۰ درصد افزایش عملکرد نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته داشتیم.
کشف بیش از ۱۵ میلیون ماسک در سه ماه نخست امسال رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: بیش از ۱۵ میلیون انواع ماسک در سه ماه نخست امسال کشف شده است.
محمدرضا مقیمی افزود: تا ۲۱ تیر امسال بیش از ۱۵ میلیون و ۳۱۸ هزار انواع ماسک کشف و ضبط شد، همچنین در بازرسیها ۱۷۱ میلیون و ۳۱۳ هزار دستکش کشف شد.
وی گفت: همچنین در این بازه زمانی ۲ میلیون لیتر و ۶۴۶ هزار لیتر انواع محلول و الکل و ژل ضد عفونی کننده کشف شده است.
سردار مقیمی افزود: در این بازرسیها تعداد زیادی داروخانه و انبار نیز پلمب کردیم.