تولید بیش از ۷۰ تن زیره در مرودشت
برداشت نیمه مکانیزه زیره از مزارع شهرستان مرودشت پایان یافت.
![تولید بیش از ۷۰ تن زیره در مرودشت تولید بیش از ۷۰ تن زیره در مرودشت](/files/fa/news/1399/4/22/5060988_579.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس، رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه طول دوره رشد گیاه زیره ۱۰۰ تا ۱۱۰ روز است، گفت: زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات دراسفند کشت و در تیرماه هم برداشت میشود.
رحیمی افزود: زیره تولیدی در مرودشت عاری از هرگونه سموم و کودهای شیمیایی است و میتوانیم از این محصول به عنوان محصول سالم نام ببریم.
به گفته وی؛ نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی، کم توقع بودن این گیاه و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به شوری بخشی از زمینهای کشاورزی شهرستان مرودشت، گفت: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی از جمله رویکردهای مدیریتی مناسب جهت توسعه کشت این محصول است.