با افزایش مبتلایان به کرونا در گروه های سنی مختلف؛
نگرانی از افزایش مرگ و میر جوانان مبتلا به کرونا بدون بیماری زمینهای
افزایش مرگ و میر جوانان مبتلا به کرونا بدون هیج بیماری زمینهای در روزهای اخیر نگران کننده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ عضو هیات علمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در بیماران جوان مبتلا به کرونا، ریهها به شدت درگیر شده و شدت بیماری بدلایل مختلف و نامشخص همچون احتمال تغییر ماهیت ویروس افزایش یافته است.
دکتر فرزین خوروش افزود: تعدادی از جوانان بدون بیماری زمینهای براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
وی سلامت جوانان را در جامعه از اهمیت خاصی برخوردار دانست و گفت: تعداد بیماران بدحال بویژه در میان جوانان و میانسالان افزایش یافته و این زنگ خطری برای جامعه است.
عضو هیات علمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: در ماههای فروردین و اردیبهشت بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا پس از چند روز بستری با بهبودی از بیمارستان ترخیص میشدند، اما این روزها، تعداد ترخیصیها در مقایسه با بستریهای جدید روزانه کمتر شده و تعداد بیمارستان بدحال در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها بیشتر است.
فرزین خوروش گفت: با افزایش روند شیوع بیماری کرونا، آمار ابتلا در گروههای سنی کودکان، جوانان و میانسالان هم در مقایسه با گذشته بیشتر شده، اما گروه سنی سالمندان و افراد دارای بیماری زمینهای در مقایسه با دیگر گروهها، بیشتر مستعد بدحالی و مرگ و میر ناشی از کرونا هستند.
دکتر خوروش همچنین با تاکید بر اینکه مرگ و میر مبتلایان کرونا در بین تمام گروههای سنی احتمال میرود، اما کماکان سالمندان و افراد دارای بیماری زمینهای، سهم بیشتری در این زمینه در مقایسه با دیگر گروهها دارند، گفت: مباحثی نیز درباره بروز اختلال انعقادی و ایجاد لخته خون در بین بیماران کرونا مطرح شده، اما این موضوع جدید نیست و مدتهاست که در حال تجویز داروهای ضد انعقاد به بیماران بدحال هستیم.
این متخصص بیماریهای عفونی افزود: بیماران مبتلا به کرونا در هفته دوم بیماری دچار طوفان التهابی در بدن خود میشوند و تغییراتی در جدار عروق آنها اتفاق میافتد که منجر به لخته شدن خون میشود و میتواند عامل بروز اختلالاتی از جمله سکته قلبی و مغزی یا ریوی باشد بهمین دلیل برای این بیماران داروی ضد انعقاد تجویز میشود.