سردار میرزایی از افزایش ۱۷۵درصدی دستگیری مجرمان در حوزههای مختلف اعم از قاچاق کالا، جعل و کلاهبرداری و ... خبر داد و گفت: در بحث مبارزه با مظاهر علنی فساد و مخلان نظم و امنیت عمومی با همکاریهای صورت گرفته با دستگاه قضائی، سپاه و دستگاه اطلاعاتی نتایج خوبی را در سطح استان شاهد بودیم.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به ارائه خدمات قضائی پلیس به شهروندان، گفت: اجرای ۱۸هزار و ۱۴۴حکم قضائی، ابلاغ ۳۲هزار و ۱۹۲مورد اوراق قضائی، ۶هزار و ۳۴۴مورد جلب و دستگیر ۱۰هزار و ۵۸۵مجلوب تحت تعقیب مراجع انتظامی و قضائی از جمله اقدامات انتظامی استان بوده است.
افزایش نظارت ها بر واحدهای صنفی استان
سردار میرزایی نظارت بر صنوف را یکی از دغدغههای مردم استان برشمرد و با اشاره به افزایش ۱۲درصدی بازدیدهای نظارتی از واحدهای صنفی استان گفت: در سه ماهه اول امسال از ۱۵هزار و ۴۷۷واحد صنفی سطح استان بازدید شد.
او از کشف ۳۹هزار و ۷۶۸قلم داروی قاچاق، ۳هزار و ۱۵۵ثوب البسه قاچاق و هزار و ۱۵۰قلم انواع لوازمی آرایشی و بهداشتی قاچاق در این بازدیدها خبر داد و افزود: در این راستا هزار و ۹۴۶واحد صنفی متخلف در سطح استان پلمب شد.
آخرین آمار از کشف جرائم اینترنتی در مازندران
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به افزایش ۱۲۵درصدی کشف و برخورد با جرائم اینترنتی در استان گفت: برداشت اینترنتی از حساب بانکی افراد در سطح استان در سه ماه گذشته با افزایش ۲۳۰درصدی همراه بوده است که در مجموع شاهد افزایش ۱۲۵درصدی کشفیات در حوزه جرائم اینترنتی استان بوده ایم.
افزایش کشفیات مواد مخدر در سه ماهه اول سال
سردار میرزایی در ادامه با اشاره به موفقیتهای خوب انتظامی استان در مبارزه با موادمخدر از افزایش ۱۷درصدی کشف موادمخدر در سه ماهه نخست امسال خبر داد و افزود: علاوه بر آن با رصدهای اطلاعاتی صورت گرفته در طی مدت اخیر کشفیات موادمخدر در استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از ۶۱درصد افزایش داشته است.
او از انهدام ۱۶باند تهیه و توزیع موادمخدر در استان خبر داد و گفت: بیش از یک تن و ۷۰کیلوگرم انواع موادمخدر از ابتدای امسال تاکنون از سودجویان و قاچاقچیان موادمخدر در سطح استان کشف شد.
برنامه ریزی برای بازگشت معتادان به آغوش خانواده
فرمانده انتظامی مازندران از اجرای طرحهای انتظامی برای جمع آوری و درمان معتادان متجاهر در سطح استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته با دستگاههای قضائی و نهادهای مسئول در آیندهای نزدیک اقدامات موثری در این زمینه صورت خواهد گرفت و کمتر شاهد حضور این افراد در سطح جامعه خواهیم بود.
سردار میرزایی به بیان فعالیتهای مرکز مشاوره آرامش در کلانتریها نیز پرداخت و گفت: در سه ماهه نخست امسال ۹۸۵ فقره پرونده در مرکز مشاوره آرامش و ۳هزار و ۸۳۹فقره پرونده به واحدهای مددکاری کلانتریها ارجاع داده شد که از این تعداد ۷۷درصد منجر به صلح و سازش شد که از نتایج بارز این دستاورد کاهش مراجعات به محاکم قضائی است.
کاهش تصادفات خسارتی و آمار متوفی در مازندران
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به چندین برابر شدن جمعیت استان در برخی از فصول سال با توجه به حجم مسافرتها به این استان که بین ۷تا۹ میلیون نفر تخمین زده میشود، خاطرنشان کرد: این حجم از مسافرتها با توجه به زیرساختهای ایجاد شده در استان علاوه بر ایجاد بار ترافیکی منجر به بروز مشکلاتی برای مردم استان نیازمند تلاشی مضاعف از سوی کارکنان انتظامی استان است.
سردار میرزایی از کاهش ۴۷درصدی تصادفات خسارتی و کاهش ۲۸درصدی متوفیان ناشی از حوادث رانندگی در سطح استان نیز خبر داد و گفت: در این راستا با تلاشهای صورت و همت مردمی شاهد کاهش ۴۴درصدی تصادفات رانندگی در سطح استان بودیم.
به گفته وی با توجه به وضعیت شیوع بیماری کرونا در سه ماهه اول سال جاری شاهد کاهش ۲۰درصدی مسافرتها به این استان بوده ایم، اما اقامت شبانه مسافران در استان تا ۲برابر افزایش داشته است.
میرزایی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و کاهش حجم مسافرتها به استان از آمادگی کامل پلیس برای اجرای طرحهای انتظامی در مواقع ضروری خبر داد و افزود: انتظار ما از مردم و مسافران این استان رعایت کامل قوانین، مقررات و مسائل فرهنگی در سواحل، گردشگاهها و کلیه مناطق شهری است و اگر قصوری در این زمینه صورت بگیرد قاطعانه با اینگونه افراد برخورد خواهد شد.
برقراری بیش از ۵۷۸هزار مورد تماس تلفنی با مرکز فوریتهای پلیس
مقام ارشد انتظامی استان مازندران با اشاره به تماسهای مردم با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ عنوان داشت:در سه ماهه گذشته بیش از ۵۷۸هزار و ۴۳۰مورد تماس تلفنی با مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ برقرار شده که از این تعداد ۱۸۷هزار و ۶۸۲مورد منجر به عملیات پلیسی و حضور پلیس در صحنه شده است، ۳۶۱هزارو ۸۲۷مورد برای دریافت مشاوره و راهنمایی از پلیس و ۳۸هزار و ۹۳۱مورد آن غیر قابل رسیدگی بوده است.