به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
دکتر قدیر در برنامه گفتگوی خبری سیمای مرکز قم، بیمارستان امیرالمومنین (ع) را یک بیمارستان عمومی دانست که از امروز به صورت محدود، بیمار پذیرش میکند.
وی افزود: این بیمارستان درشش طبقه احداث شده و دارای ۲۲۰ تخت است که همه بخشهای بیمارستانی را دارد.
دکتر قدیر با بیان اینکه هم اکنون به ازای هرهزار نفر (یک ونیم) تخت بیمارستانی در قم وجود دارد گفت: تا سال ۱۴۰۴ یک هزارو پانصد تخت بیمارستانی به قم اضافه میشود که در این صورت، به ازای هرهزار نفر، دوونیم تخت بیمارستانی وجود خواهد داشت و از میانگین کشوری، یک تخت بیشتر خواهیم بود.
شایان ذکر است: در ایام شیوع کرونا درقم، دولت مبلغ ۶۰ میلیاردتومان برای تکمیل و تجهیز این بیمارستان خیرساز که در نزدیکی میدان
۷۲ تن و جنب بیمارستان شهید بهشتی قرار دارد اختصاص داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بار دیگر با اشاره به بازگشایی مراکز مختلف که موجب گسترش دوباره کرونا در قم شده است گفت: پس از اجرای طرح فاصله گذاری فیزیکی (شهروند هوشمند) باید در جامعه شکل بگیرد تا از حضور در تجمعات حتی الامکان بپرهیزد و موجب قطع زنجیره کرونا شود.
وی با اشاره به اینکه مراکز سرپوشیده، محل انتقال ویروس کرونا به شمار میروند تصریح کرد: مراکز دندانپزشکی خطرناکترین این مراکز است چراکه با دهان افراد که محل ورود ویروس است، در ارتباط است.
دکتر قدیر از مردم خواست هرگونه موارد غیرضروری پزشکی را حتی الامکان به تاخیر بیندازند.
وی از فرار رسیدن فصل پائیز و احتمال همزمانی آنفولانزا و کرونا به شدت ابراز نگرانی کرد و گفت: از آنجا که هم اکنون ۱۰ تا ۱۵ کودک در قم دچار بیماریهای تنفسی شده اند، بیم آن میرود که این تعداد در آن زمان افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر رعایت دقیق موارد بهداشتی، ضرورت استفاده از ماسک حتی ماسکهای پارچهای خانگی را یادآور شد و از استقبال خوب مردم قم از ماسک در دو روز گذشته قدردانی کرد.