به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مراسم وداع با شهید والامقام مدافع حرم علی جمشیدی که پس از چهار سال به وطن بازگشته است امشب بعد از نماز مغرب و عشاء با رعایت شیوه نامههای بهداشتی در خیابان چهارشنبه بازار (جنب سپاه نور) برگزار شد.
مردم ولایی و انقلابی استان مازندران در این مراسم با آرمانهای والای شهدای مدافع حرم به ویژه علی جمشیدی تجدید پیمان کردند و بر ادامه راه شهیدان تاکید کردند.
مراسم تشییع شهید والامقام علی جمشیدی فردا سه شنبه ۱۷ تیر ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح از سپاه ناحیه نور به سمت گلزار شهدای مسجد جامع شهر نور برگزار میشود.
زندگی نامه شهید علی جمشیدیشهید مدافع حرم علی جمشیدی در ۱۶ آبان ماه ۱۳۶۹ در خانوادهای پرجمعیت در شهرستان نور به دنیا آمد. از دوران کودکی تحت تعالیم پدر و مادر و اعضای خانواده روحیهای انقلابی پیدا کرد. خانه دوم او پایگاه بسیج بود و در عرصههای مختلف جهادی فعالیت داشت.
وی موسسه فرهنگی شهدای گمنام را تاسیس کرد و در زمینه فعالیت فرهنگی در شهرستان نور سرآمد بود. در رشته معماری ساختمان ادامه تحصیل داد و لیسانسش را از دانشگاه چالوس گرفت.
از خرداد ۱۳۹۲ به عضویت گردان امام حسین (ع) لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا درآمد تا بتواند به صورت تخصصی طرز به کارگیری ادوات نظامی مورد نیاز برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سوریه را فرا بگیرد. یکی از برترین اعضای دسته ویژه مالک اشتر از گردان امام حسین (ع) بود و آمادگی جسمانی بسیار بالایی داشت و به صورت کامل مهارت استفاده از سلاحهایی همچون کلاشنیکف، تیربار پیکا، دراگونوف (سلاح تک تیرانداز) و خمپاره ۶۰ را کسب کرد.
برای رفتن به سوریه سر از پا نمیشناخت، حتی در شهریور ۱۳۹۴ تلاش بسیاری کرد تا از طریق تیپ فاطمیون (برادران افغانستانی مدافع حرم) به سوریه اعزام شود، اما در این امر موفق نشد. تا اینکه نهایتا موفق شد راهی سوریه شود.
با توجه به آتشبس سیاسی که انجام گرفته بود هواپیماهای روس هیچ پروازی در منطقه خان طومان نداشتند، تروریستها از این فرصت استفاده کرده و تجهیزات و قوای خود را آماده کردند. تروریستها با کشف این موضوع که مدافعان روی خط آنها هستند، هیچگونه ارتباطات رادیویی برقرار نکرده، مگر خیلی ارتباطات معمولی تا سپاهیان و نیروی مقاومت شک نکنند.
آنها از قبل با پهپاد، کل محور را شناسایی کرده بودند. رزمندگان مقاومت هم در آمادهباش کامل قرار نداشتهاند تا اینکه حوالی ساعت ۱:۳۰ روز پنجشنبه مبعث حضرت رسول که صدای زنجیر نفربری انتحاری پر از مواد منفجره که به سمت فرماندهی میرفت، آمد. نفر بر توسط بچههای خودی زده شد. صدای انفجار این نفربر منطقه را میلرزاند. بعد از آن نیروهای مقاومت درگیر شده و در این درگیریها شهید جمشیدی به شهادت رسید.
علی جمشیدی در ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در منطقه خانطومان به شهادت رسید، اما پیکرش مفقود بود تا اینکه پس از گذشت چهار سال از شهادت، پیکر این شهید به همراه شهید کمالی طی عملیات تفحص در سوریه کشف و هویتش شناسایی شد.