در بحبوحه شیوع کرونا
تهیه غذا، چالش جدید مردم نیویورک
در آمریکا ناامنی غذایی در محلههای شهر نیویورک آمریکا که متحمل بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا شده اند، به یک نگرانی مهم تبدیل شده است.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی به قلم یانگی کیم نوشت: زندگی در در نیویورک در بهترین زمانها میتواند دشوار باشد. تامین هزینههای اجاره بها، مهدکودک و مواد غذایی حتی پیش از شیوع ویروس کرونا هم دشوار بود و اکنون اساسیترین نیاز بشر یعنی غذا نیز به نگرانی مهم و فوری در نیویورک تبدیل شده است. همه گیری کرونا به خانوادههای کم درآمد و رنگین پوستان آسیب میرساند؛ رنگین پوستان اغلب کارهای مهم خدماتی را که در زمره دشوارترین کارها محسوب میشود، انجام میدهند.
جروم پاول رئیس بانک مرکزی آمریکا گفت حدود ۴۰ درصد از آمریکاییهایی که درآمد سالانه آنها کمتر از ۴۰ هزار دلار است، ماه مارس امسال شغلشان را از دست دادند. دستکم یک میلیون خانواده در شهر نیویورک پیش از همه گیری کرونا با مشکلات روبرو بودند؛ با تعطیلی مدارس بسیاری از کودکان تنها وعده غذایی خود در طول روز را از دست دادند. طبق برآوردهای "بیل دی بلاسیو" شهردار نیویورک، دستکم دو میلیون خانواده با ناامنی غذایی روبرو هستند؛ وی در مصاحبه گفت ما با بحرانی بیسابقه روبرو هستیم.
دهها بانک غذا و آشپزخانههای عرضه سوپ خودشان را برای مقابله با گرسنگی آماده میکنند. برخی از این مراکز، غذا را با خودرو به افراد نیازمند میرسانند و و مکانهای توزیع غذا را برای برطرف کردن نیازهای فزاینده مردم ایجاد کردهاند. برخی افراد ساعت پنج صبح در صفها میایستند و و تا ۶ ساعت در برخی مکانهای بزرگتر توزیع غذا منتظر میمانند.