آمل در و ضعیت قرمز کرونایی
افزایش بیمارستان های کرونایی در آملِ مازندران
به علت قرمز شدن وضعیت کرونایی در آمل بیمارستانهای کرونایی این شهرستان به ۴ بیمارستان افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آمل درجلسه فوق العاده ستاد کرونا شهرستان آمل در فرمانداری این شهرستان گفت: به علت قرمز شدن شیوع غیرمنتظره بیماری کرونا در شهرستان آمل شمار بیمارستانهای پیش بینی شده و بستری این بیماران به ۴ بیمارستان افزایش یافت.
دکتر فرامرز اکبری افزود: بیمارستان محوری امام خمینی آمل از اسفندماه تاکنون به بستری بیماران کرونا اختصاص داشت، اما به علت افزایش شیوع دوباره این بیماری از روز چهارشنبه، شهرستان آمل در وضیتِ هشدار و قرمز قرار گرفته و بیمارستانهای امام علی، امام رضا و شمال هم اضافه شد.
او با بیان اینکه سرعت ابتلا و بستری شدن بیماران کرونایی در شهرستان آمل پس از موج نخست، اکنون دوباره شتاب گرفته است، گفت: در دو روز گذشته تعداد پذیرش بیماران کرونایی از ۵۵ نفر به ۱۰۵ نفر در روز شنبه ۱۴ تیر افزایش یافته است.
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آمل افزود: در حدود یک ماه گذشته آمل در زمینه ابتلا به کرونا در مقایسه با دیگر شهرها در وضعیت تقریبا معمولی قرار داشت و تعداد بیماران بستری شده جدید روزانه در بیمارستان امام خمینی (ره) یک رقمی شد و در روزهای گذشته متاسفانه موارد ابتلا و بستری افزایش غیرقابل تصوری داشته است.
۷۰ درصد ابتلاهای کرونایی از تالارهای عروسی وعزا
دکتر فرامرز اکبری رییس شبکه بهداشت ودرمان آمل با بیاناینکه متاسفانه عادی انگاشتن مردم مبنی بر فروکش کردن بیماری کرونا و عدم رعایت شیوه نامههای بهداشتی در محافل عمومی باعث افزایش شیوع این بیماری در سطح شهرستان شد.
دکتر اکبری ادامه داد: با بازگشایی برخی از اماکن عمومی از جمله تالارها و بازار و تجمعهای عمومی، متاسفانه بیش از ۷۰ درصد مبتلایان اخیر در سطح شهرستان مربوط به برپایی جشن عروسی درتالارها و مجالس عزا بوده است.
او گفت: البته در دو شب گذشته توسط شبکه بهداشت و درمان ۷۰ مورد بازدید از تالارهای شهرستان انجام شد که با وجود نقص حداقلی برخی تالار دارها، بخش زیادی به رعایت نکردن از سوی میهمانان در تالارها و نیز مجالس عزا بوده است.
شهروندان همچنان بی توجه وشلوغ در تجمعها
رییس شبکه بهداشت ودرمان آمل با بیان اینکه فعالیت تالارها و برخی مشاغل پرخطر که جمعیتهای زیاد را پذیرا هستند، از عوامل موثر در افزایش شیوع بیماری کرونا در موج دوم این بیماری است، تاکید کرد: درصورت مشاهده فعالیت و سرویس دهی تالارها بیش از ۵۰ درصد ظرفیت پیش بینی شده باید توسط اتحادیه مربوطه، شبکه بهداشت ودرمان، نیروی انتظامی جلوگیری شود.
دکتر اکبری، الزام آورشدن شهروندان به استفاده از ماسک را یکی از جدیترین و بهترین روش برای پیشگیری اولیه از بیماری کرونا دانست و درعین حال تاکید کرد، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
اعلام وضعیت اضطراری کرونایی در شهرستان آمل
معاون استاندارمازندران و فرماندار ویژه شهرستان آمل نیز در جلسه فوق العاده ستاد کرونا شهرستان آمل از اعلام وضعیت قرمز و شرایط اضطراری کرونایی به علت شیوع بالای بیماری کرونا در این شهرستان خبر داد.
سیدجعفر رسولی گفت: روند شیوع و اوج گیری دوباره بیماری کرونا در شهرستان آمل از روز چهارشنبه هفته گذشته متاسفانه رو به افزایش بوده و تعداد مبتلایان و بستری از حدود ۵۰ نفر روز چهارشنبه به ۱۰۵ نفر در روز شنبه رسیده است.
او افزود: بستری بیماران کرونا در شهرستان آمل در دوره زمانی نیمه دوم اسفندماه پارسال تا ۲۱ خردادماه امسال روند صعودی و کاهشی داشته و حتی ۳۵۰ بیمار بستری در یک روز نیز در این شهرستان به ثبت رسید.
لغو همه همایش ها و برنامه های تجمعی در آمل
فرماندار ویژه شهرستان آمل به الزام آور شدن برخی دستورالعملهای جدید به ادارات و نهادهای دولتی و خدمات رسان اشاره و تاکید کرد: همه کارمندان ادارات و نیز مراجعه کنندههای ادارات ونهادها باید به اجبار ماسک بزنند و حتما فاصله گذاری اجتماعی را نیز رعایت کنند.
رسولی ادامه داد: برگزاری هرگونه همایش ها، سخنرانیها به هر مناسبتی و حتی آیینهای افتتاحها در شرایط حاد کرونایی شهرستان ممنوع است و اداره فرهنگ و ارشاد نیز موظف هست مجوز همه برگزاری کنسرتهای موسیقی و یا اجرای موسیقی زنده در رستورانها و کافهها را لغو کند.
او همچنین از اداره صنعت، معدن وتجارت، اتاق اصناف و اداره اماکن نیروی انتظامی درخواست کرد، نظارتهای ویژه کرونایی را با اعمال شیوه نامههای بهداشتی در سطح بازار و فروشگاههای بزرگ تشدید کنند و با افرادی که به هر نحوی مخالفت میکنند و سلامت مردم را بازیچه خود قرار میدهند، بدون اغماض برخورد کنند.
فعال شدن ایستگاههای تب سنجی در ورودی شهرستان
فرماندار ویژه شهرستان آمل همچنین از جمعیت هلال احمر و اداره حمل و نقل و راهداری شهرستان نیز درخواست کرد، با همکاری پلیس راه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ایستگاه سلامت و تب سنجی از مسافران ورودی به شهرستان آمل در جاده هراز را دوباره راه اندازی و فعال کنند.
رسولی با اشاره به اینکه برابر آمارهای اعلام شده بیشترین عامل در روند شیوع دوباره بیماری کرونا در این شهرستان مربوط به بی توجهی و سهل انگاریها در برپایی جشنهای عروسی در تالارها و نیز مراسمهای عزا در مساجد شهری و روستایی بدون رعایت شیوه نامههای بهداشتی بوده تصریح کرد: متاسفانه این بی توجهیها باعث شده وضعیت شهرستان در بحث کرونا دوباره قرمز شده و روند ابتلا شهروندان نیز صعودی شود.