کالاها و مواد اولیه صنایع که به علت مشکلات ارزی در گمرک دپو شده و آزادسازی آن، نیازمند مجوز بانک مرکزی است.
حالا جمالیپور در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی از رایزنی برای رفع این مشکل میگوید تا بدنه تولید، کمتر دچار آسیب شود.
مشکلات کشمش از جمله سموم بسته بندی و صادرات آن هم در این نشست مطرح شد.
رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین راه رونق کشمش، اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات، و راه اندازی مرکز کشوری تحقیقات این محصول است.
محمدبیگی نماینده قزوین، البرز و آبیک هم با تاکید بر فرآوری کشمش گفت: آزمایشگاه سموم محصولات کشاورزی باید راه اندازی شود.
منطقه صنعتی چرم سازی در فتح آباد بوئین زهرا به شهرک صنعتی غیردولتی تبدیل میشود.
این، مهمترین نتیجه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در بوئین زهرا بود.
قبادی معاون اقتصادی استاندار در این نشست گفت: فعالیتهای این منطقه باید از هم اکنون متمرکز شود.
عباسپور نماینده بوئین زهرا و آوج هم گفت: قوانین مربوط به رفع موانع تولید، پیش از این تصویب شده و وظیفهی امروز مجلس نظارت بر اجرای آنهاست.
آقاعلی سرپرست فرمانداری بوئین زهرا هم با اشاره به مشکلاتی همچون نبود راه دسترسی مناسب، انشعابات و محیط زیست، خواستار تعیین محدوده منطقه صنعتی چرم سازی شد.
در این جلسه مشکلات شهرک و نواحی صنعتی آراسنج، حکیمیه، دانسفهان و شال هم بررسی شد.
امام جمعه قزوین گفت: گام اول انقلاب، مربوط به تثبیت پایههای نظام بود و اکنون، زمان پرداختن به ابعاد فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نظام است.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی در نشست شورای فرهنگ عمومی افزود: منش دوران دفاع مقدس، از نمونههای کامل سبک زندگی ایرانی اسلامی است که باید معرفی شود.
جمالی پور استاندار هم بر وحدت رویه در برنامههای فرهنگی تاکید کرد و گفت: توسعه فرهنگ قرآنی، نیازمند مشارکت فعالان این عرصه است که به همین منظور ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات ۴ درصدی با مشارکت شهرداری، اختصاص مییابد.
اسماعیلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بیش از ۹۰ درصد مصوبات شورای فرهنگ عمومی، در حال اجراست.
انبارلویی مدیرکل صدا و سیما گفت: در طرح ملی قرآنی ١٤٥٤، همه استانها موظفند در ٣ برنامه زمانبندی شده، ظرفیتهای قرآنی خود را معرفی کنند.
سبحانی نیا مدیر حوزه علمیه استان نیز خواستار تدوین سند چشم انداز قرآنی استان و پژوهش محور بودن فعالیتهای قرآنی شد.