نماینده ولی فقیه در کردستان؛
لزوم تشکیل کمیتههایی برای تحقق جهش تولید
نشست شورای فرهنگ عمومی امروز باهدف تحقق شعار سال وظرفیت سازی در راستای جهش اقتصادی ورونق تولید در سنندج برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، نماینده ولی فقیه در کردستان در این نشست گفت: تشکیل این کمیتهها برای تحقق جهش تولید می تواند زمینهساز مشارکت مردم در راستای افزایش تولید باشد.
آیتالله سید محمدحسینی شاهرودی افزود: گفتمانسازی، ظرفیتسازی و انگیزهپردازی در تحقق شعار سال و فرهنگسازی برای ترویج فرهنگ والای اسلامی از مولفههای مهم و ارزشمند است که باید مورد توجه مسئوولان قرار گیرد.
آیتالله حسینی شاهرودی با تأکید بر اینکه نگرش مادی تولیدکنندگان، توجه به منفعت عمومی باشد بیان کرد: باید کمیتههایی تشکیل شود تا مردم را به صحنه آورد و از ظرفیتهای استان برای جهش تولید بهره ببرند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این جلسه گفت: اهتزار پرچم امام رضا (ع)، شرکت کانونهای مساجد در دو پویشهای سلام بر امام و فدای دخترم، عطرافشانی بقعه هاجره خاتون، آئین تجلیل از فعالان فرهنگی و سرکشی از شهیدان مدافعان سلامت از برنامههای حوزه فرهنگ و هنر استان کردستان در ایام دهه کرامت بود که انجام شده است.
عبید رستمی افزود: راهاندازی ۱۴ موسسه قرآنی جدید در سطح، اهدای ۴۰۰ جلد کتاب نفیس میان ۱۲ کانون فرهنگی ملی فهما، ثبت نام ۵۵۸ نفر در مرحله شهرستانی مسابقات قرآن کریم و رونمایی از سایت فهما در استان نیز از اقدامات شورای فرهنگ عمومی در استان است.
کامل گلباغی دبیر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان هم با اشاره به اینکه مأموریت اصلی ما سند تحول فرهنگ قرآنی است، یادآور شد: ۴۹ درصد اعتبارات بخش قرآنی به کمیسیون آموزش عمومی اختصاص مییابد.
دبیر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه از سال ۹۳ هیچ موسسه قرآنی ثبت نشده بود، اعلام کرد: تاکنون مجوز ۱۴ موسسه قرانی صادر شده و ثبت هفت موسسه نیز در دست اقدام است.
حجتالاسلام علی مرادی رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیجار و امام جمعه بیجار نیز، برنامهریزی فرهنگی، در کنار تأمین نیازهای مردم را، رسالت ما مسئوولان نظام دانست و افزود: پیامبر میفرمایند دو گروه از امتم در فرهنگ امت من تأثیرگذارند که اگر سالم باشند جامعه نیز سالم خواهد بود و آن حاکمان و اُمرا و همچنین دانشمندان و فرهیختگان هستند که بر فرهنگ عمومی مردم اثرگذارند.
مرادی افزود: صدا و سیما بعنوان دستگاه اطلاعرسان نیست بلکه دستگاهی فرهنگساز است و باید فرهنگ دینی و عمومی را میان مردم ایجاد کند.
وی عنوان کرد: رسانه و فضای مجازی نیز در ارتقای فرهنگ عمومی مردم اثرگذار هستند و باید با استفاده از این ظرفیتها برای ترویج فرهنگ دینی استفاده کنند.