به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از لندن، با افزایش یکصد هزار نفری شمار صاحبخانههای فقیر در سال ۲۰۱۹ در مقایسه با سال ۲۰۱۸ در انگلیس، اکنون تقریبا نیمی از صاحبخانههای سیاه پوست در این کشور، در فقر زندگی میکنند.
روزنامه گاردین دراین باره نوشت: کمیسیون متریک اجتماعی (Social Metrics Commission) در انگلیس، در پژوهشی دریافته است که صاحبخانههای غیر سفید پوست در انگلیس، تقریبا دو برابر صاحبخانههای سفید پوست در این کشور، در فقر زندگی میکنند.
به گزارش این کمیسیون، در پی همه گیری کووید ۱۹ در انگلیس، اکنون صاحبخانههای رنگین پوست در این کشور، به علت تعطیلی کسب و کارها، بیشتر با بیکاری و کاهش درامد روبرو شده اند.
در گزارش سالانه کمیسیون متریک اجتماعی آمده است در حالی که حدود نیمی از صاحبخانههای سیاه پوست آفریقایی و کارائیبی تبار در انگلیس، در فقرند، یک پنجم از صاحبخانههای سفید پوست این کشور فقیرند. به گزارش، خانوارهای سیاه پوست، آسیایی تبار و اقلیتها در انگلیس نیز در مقایسه با خانوارهای سفیدپوست، دو تا سه برابر بیشتر در فقرند.
به نوشته گاردین، همه خانوارهای فقیر، به ویژه آنها که " به طور مطلق فقیر" ارزیابی میشوند، بیش از دیگر اقشار از تعطیلی کسب و کارها در انگلیس رنج میبرند و در نتیجه، همه گیری ویروس کرونا ممکن است همه شمار فقیران و هم شدت فقر را افزایش دهد.
افرادی که زیر خط فقر مطلق قرار دارند و توانایی تأمین حداقل نیازهای اساسی خود را ندارند، بهطور مطلق فقیر محسوب میشوند. گاردین نوشت در مجموع ۱۴.۴ میلیون نفر در انگلیس، پارسال در فقر زندگی میکردند که ۴.۵ میلیون نفر از آنان، کودک بودند. از این تعداد، ۴.۵ میلیون نفر – معادل ۷ درصد از جمعیت این کشور – در فقر مطلق و ۷.۱ میلیون نفر – معادل ۱۱ درصد – در فقر مستمر قرار داشتند یعنی در سه سال اخیر، دستکم دو سال در فقر بوده اند.
در گزارش کمیسیون متریک اجتماعی آمده است در حالی که یک دهم از افراد بالغ از سیاه پوستان، پاکستانی تبارها، بنگلادشی تبارها و افراد دو رگه، بیکارند، از هر ۲۵ سفیدپوست انگلیسی، یک نفر بیکار است.
در بررسی وضعیت ۸۰ هزار نفر در فاصله ۱۸ تا ۲۵ مارس این کمیسیون مشخص شد ۶۵ درصد از افرادی که پیش از آغاز همه گیری در فقط مطلق بودند، در پی گسترش ویروس کرونا، درامدشان کمتر شده، کمتر از کمکهای دولتی بهرهمند شده و بیشتر شغلشان را از دست داده اند.
گاردین به نقل از زبیده حق (Zubaida Haque)، مدیر داخلی اندیشکده بنیاد رانی مید (Runnymede Trust) که در زمینه برابری نژادی در انگلیس فعالیت میکند نوشت همه گیری کووید ۱۹ به صورت نابرابر، به اقشار غیرسفید پوست این کشور آسیب زده است و هم سلامت و هم درامد آنان را در مقایسه با سفیدپوستان انگلیسی، بیشتر تهدید میکند. به نوشته این روزنامه، کمیسیون متریک اجتماعی اعلام کرده است نیمی از همه خانوارهای فقیر انگلیس، یک عضو معلول دارند.