به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی اظهار کرد: سهم استان سیستان و بلوچستان از این دفاتر، تعداد ۱۶ دفتر با اعتباری بالغ ۱۱۰ میلیارد ریال طی سال ۹۶ الی ۹۸ است.
وی در ادامه افزود: ایجاد و استقرار دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در محلات حاشیه نشین از طریق جلب مشارکت موسسات غیردولتی با هدف بررسی و مطالعه وضعیت مسائل و نیازها و پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در محلات و توانمندسازی ساکنان از طریق آموزشهای خانواده، فنی و حرفهای و... و پیگیری حل مسائل کالبدی، اقتصادی و اجتماعی در محلات از طریق تعامل مستمر با دستگاههای اجرایی و ساکنان انجام گرفته است.
معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان در کنار استان خوزستان بیشترین تعداد دفاتر تسهیل گری را به خود اختصاص داده گفت: این دفاتر در ۳ شهرستان استان سیستان و بلوچستان یعنی شهرهای زاهدان، زابل و چابهار تشکیل شده است.
سامانی یادآور شد: از برنامههای اولویت دار استان و فعالیتها و برنامههای فوق العاده دستگاههای اجرایی همکار سازمان امور اجتماعی در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی در مناطق حاشیهای و سکونتگاههای غیررسمی استان سیستان و بلوچستان در سالهای ۹۵ الی۹۸ حمایت ویژهای شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۲۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات هزینهای کاهش آسیبهای اجتماعی شامل پیشگیری و کنترل طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی و توانمندسازی و ارتقاء مهارتهای فنی حرفهای و شغلی ساکنین محلات حاشیه نشین و همچنین ۵۴۰ میلیارد ریال در جهت کمک به تجهیز مراکز اجتماعی و فرهنگی محلات حاشیه نشین و مناطق محروم، خرید خانه محله، تجهیز مراکز آموزشی مناطق حاشیه نشین شهرستانهای آسیب دیده از سیل در سالهای ۹۷ و ۹۸ اخنصاص یافته است.
معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه ۲۸ دستگاه اجرایی در شورای اجتماعی کشور عضویت دارند، گفت: وظیفه شورای اجتماعی سیاستگذاری، نظارت و هماهنگی میان این دستگاه هاست.
وی رشد کارآفرینی را از نتایج مهم کاهش آسیبهای اجتماعی در استانها عنوان کرد و یادآور شد: در بحث حاشیه نشینی نیز اقدامات بسیار خوبی در حوزه کالبدی و محتوایی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، کمیته امداد، بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است.
سامانی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری ایجاد شد تا بتوانیم شعار اجتماعی شدن و اجتماعی کردن پاسخگویی به مطالبات و نیازهای مردم و رفع آسیبهای اجتماعی در محلات آسیب پذیر را محقق کنیم.