به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی نشریه گاردین در گزارشی نوشت بررسیهای یک بنگاه خیریه در انگلیس نشان داده است وضعیت سلامت روان انگلیسیها در دوران شیوع ویروس کرونا وخیمتر شده است ودولت باید برای جلوگیری از بروز بحران بزرگتر در آینده اقدام فوری اتخاذ کند.
موسسه خیریه سلامت روان «مایند» Mind هشدار داد بررسیها نشان داده است تاثیر اجرای مقررات قرنطینه برای بهداشت وسلامت روانی مردم فاجعه بار بوده است و احتمالا پیامدهای وخیم تری در راه خواهد بود.
مگان پینل یکی ازمدیران این مرکز اعلام کرد: در مجموع وضعیت سلامت روان انگلیسیها، قطع نظر از اینکه آیا قبل از قرنطینه مشکلی دراین رابطه داشته یا نه، بدتر شده است.
در بیانیه این مرکز با اشاره به بدتر شدن عوامل تنش زا مانند بیکاری و مشکل مسکن آمده است دولت باید با سرمایه گذاری در ارائه خدمات وآماده سازی شبکههای بهداشت و سلامت درآینده، به سرعت وارد عمل شود.
پینل ضمن تاکید بر لزوم پیشگیری از بروز بحران بزرگتر در آینده تصریح کرد چنین آماده سازیهایی به مهار موج دوم شیوع کووید ۱۹ کمک خواهد کرد.
وی افزود بیش از ۱۶ هزار نفر، نه به طور تصادفی، ولی از طریق مجراهایی مانند شبکههای اجتماعی در این نظرسنجی شرکت کردند و در مجموع بیش از ۶۵ درصد از شرکت کنندگان بزرگسال که قبلا سابقه ابتلا به مشکلات سلامت روان داشته اند، گفتند ایام قرنطینه مشکلات آنها را تشدید کرده است. این رقم درمیان گروه سنی ۱۳ تا ۲۴ سال حدود ۷۵ درصد برآورد میشود.
از این مهمتر آنکه بیش از ۲۲ درصد از داوطلبان بالای ۱۳ سال که پیشتر مشکلات ناشی از ابتلا به بیماریهای سلامت روان را تجربه نکرده اند، میگویند در ایام قرنطینه وضعیت سلامت روان آنها بسیار ضعیف و آسیب پذیر شده است.
ازدیگر نتایج این نظرسنجی این است که زنان بیشتر از مردان در ایام قرنطینه دچار مشکلات روحی و روانی شده اند و درصد بروز این مشکلات در کسانی که بر اثر شیوع کووید ۱۹ بیکار شده اند یا وضعیت شغلی آنها تغییر کرده، بالاتر بوده است.
بررسی هاهمچنین نشان داده است عواملی مانند دیدار نکردن با اعضای خانواده، تنهایی، بیرون نرفتن از خانه، نگرانی درباره خود ویروس و عوارض بیماری و خستگی و کسالت، از عوامل اصلی ضعف سلامت روانی افراد محسوب میشود.
۲۵ درصد از کل شرکت کنندگان در نظرسنجی نیز گفته اند تلاش آنها برای دسترسی به خدمات سلامت روانی اداره ملی بهداشت انگلیس درطول این بحران به جایی نرسیده است.
بر اساس پیش بینی مقامات، بیش از نیم میلیون نفر درانگلیس به حمایتهای بهداشت روانی در نتیجه همه گیری کووید ۱۹ احتیاج پیدا میکنند.
«مایند» ازدولت انگلیس خواسته است تا ضمن سرمایه گذاری در ارائه خدمات اجتماعی و اصلاح قانون بهداشت روانی، اقداماتی را مانند حمایت از کودکان و جوانان، برطرف ساختن بی عدالتی و تضمین مزایای نظام مالی وایجاد امنیت مالی برای افراد نیازمند، در دستور کار خود قرار دهد.