جزیره کیش،
سود هزار میلیاردی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش
مدیران شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش پس از بازدهی و سود آوری مطلوب، چگونگی تقسیم سود ۱۰۰۰ میلیارد ریالی این مجموعه را در مجمع عمومی سالانه تشریح کردند.
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، در جلسه مجمع عمومی سالانه شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش گفت: برای اولین بار در مناطق آزاد کشور صدور موافقت اصولی عرضه عمومی صکوک اجاره شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش (سهامی خاص) توسط سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور سرمایه گذاری و بهره برداری از ترمینال دوم فرودگاه بینالمللی کیش انجام گرفته است.
نظري گفت: مجوز تأمین مالی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش (سهامی خاص) از طریق عرضه اوراق اجاره فرابورس به مبلغ 3 هزار میلیارد ریال با هدف تأمین مالی لازم و سرمایه گذاری در این پروژه، به صورت 4 ساله منتشر شد.
وي با اشاره به اینکه هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش به عنوان بازوی سرمایه گذاری و تأمین مالی سازمان منطقه آزاد کیش در نظر گرفته شده است، افزود: بر اساس فرصتها و فعالیتهای سازمان و همچنین ساختار و شرایط خاص شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، این هلدینگ دارای 5 گروه زیر مجموعه خواهد بود که هر یک از آنها به شکل کاملا تخصصی وظیفه مدیریت و امور مربوط به سرمایه گذاری و توسعه در هر یک از حوزهها را بر عهده خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش همچنین تأمین مالی، شفافیت اطلاعاتی، معرفی شرکت و فرصتهای سرمایه گذاری به بازار، کشف عادلانه قیمت و توثیق سهام را از مزایای تشکیل هلدینگ و پذیرش در بازار سرمایه عنوان کرد و گفت: به همین منظور مجوز تاسیس هلدینگ شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش از سازمان بورس و اوراق بهادار اخذ و موافقت با تغییر نام شرکت توسط اداره ثبت شرکتها انجام شده است.
وی افزود: تمامی واگذاریهای اراضی و املاک متعلق به شرکت و سازمان منطقه آزاد کیش از طریق 18 نوبت مزایده عمومی انجام شده است و تعریف 2 پروژه ساختمانی در قالب صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان و اخذ موافقت اصولی از سازمان بورس اوراق بهادار کشور در حال پیگیری است.
نظري گفت: سرمایه گذاران خرد و عموم مردم با خرید یونیتهای سرمایه گذاری میتوانند در سود پروژهها شریک شوند.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش افزود: پرهیز از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده بعنوان یک راهبرد اساسی تعیین شده منجر به تعریف پروژههای مشارکتی شده است و پس از ارائه 2 نوبت فراخوان مشارکت در ساخت، فراخوان اول در سال 1398 منجر به عقد 4 قرارداد با سرمایه گذاران و فراخوان نوبت دوم در سال جاری انجام شد.
نظری گفت: برای فراخوان مشارکت، شیوه نامهای بر اساس توانمندیهای فنی و مهندسی، مالی، ظرفیت و شخصیت سرمایه گذاران برای نخستین بار تهیه و تنظیم شده است.