آغاز فصل برداشت شیرینترین محصول گلستان
سطح زیر کشت چغندرقند در گلستان ظرف مدت ۵سال ۳۰برابر افزایش داشته است.
در آمد بالا، سهولت در کشت به نسبت محصولات مشابه، مکانیزه بودن کاشت و برداشت و ظرفیت نسبی بازار از جمله مزیتهای کشت این محصول و عامل استقبال کشاورزان از آن است.
هر چند کارشناسان نیاز آبی بالای این محصول با توجه به ضرورت مدیریت مصرف آب در گلستان و نیز نبود صنایع فرآوری و تبدیلی را از جمله معایت توسعه مزارع چغندرقند میدانند، اما همچنان سوددهی مناسب مهمترین انگیزه کشاورزان برای توسعه کشت این محصول به حساب میآید.