مدیرکل دفتر سرمایهگذاری و تأمین مالی وزارت صمت:
استفاده از ابزارهای نوین مالی برای تولید، یک الزام
شرایط اقتصادی کشور و محدودیت در منابع مالی ایجاب میکند بسوی استفاده از ابزارهای نوین مالی حرکت کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای نعمت الله شهبازی در جلسه ویدئو کنفرانس با معاونین برنامه ریزی سازمانهای صنعت، معدن و تجارت گفت: در راستای کمک به بخش تولید و تحقق شعار جهش تولید، هدف گذاری کردیم ۱۰۰ واحد تولیدی از سوی بورس پذیرش شوند یا از طریق این بازار، تامین مالی شوند.
وی افزود: طبق مصوبه سران قوا و عنایت مقام معظم رهبری، هر بنگاهی که امسال به بازار بورس وارد شود، پیشینه مالی سالهای گذشته این بنگاه به هیچعنوان بررسی نخواهد شد.
شهبازی تصریح کرد: حجم نقدینگی در کشور بالاست و باید تلاش کنیم بخشی از آن به سوی تولید سوق داده شود و این از سیاستهای مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
مدیرکل دفتر سرمایهگذاری و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین در خصوص تسهیلات به بخش تولید گفت: بانکها و صندوق توسعه ملی هر کدام ۵ هزار و ۵۴۰ میلیارد تومان تاکنون برای تبصره ۱۸ آورده داشتند که در مجموع ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان منابع برای تبصره ۱۸ سراسر کشور اختصاص یافته است.
شهبازی افزود: تاکنون ۸۳۴ واحد تولیدی با مبلغ ۴ هزار و ۷۰۰ میلیون تومان موفق شدند از این منابع استفاده کنند.
وی گفت: استانهای تهران، اصفهان، البرز و مرکزی بیشترین پرداخت از محل تبصره ۱۸ را بخش تولید داشته اند.
مدیرکل دفتر سرمایهگذاری و تأمین مالی با انتقاد از روند کند پرداخت تسهیلات در استانها گفت: با توجه به این که منابع این تسهیلات مشخص شده باید سرعت پرداخت توسط بانکها بیشتر شود و استانها هم با جدیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند.