به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کردستان گفت: در صورت ادامه شیوع بیماری کرونا، کلاسهای تئوری این دانشگاه در استان در سال تحصیلی جدید به صورت مجازی برگزار میشود.
جهانشیر امینی افزود: قرار است برای برگزاری کلاسهای عملی نیز تا ۲۰ تیرماه تصمیمگیری شود که در صورت دادن اختیار به استان، تدابیر لازم اندیشیده خواهد شد.
امینی با بیان اینکه به احتمال زیاد کلاسهای عملی نیز به صورت مجازی و آنلاین برگزار خواهد شد، افزود: دانشجویان غیربومی که طرح کارآموزی و کارورزی دارند، میتوانند در شهرهای محل سکونت خود یا دیگر شهرها (که در وضعیت سفید هستند)، این دورهها را در بیمارستانها بگذرانند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کردستان یادآور شد: در صورت قرمز بودن وضعیت شهرهای محل سکونت دانشجویان و شهرها و استانهای اطراف، دروس عملی کارآموزی را در فضای آنلاین تعریف کردهایم تا خلا حضور آنان در بیمارستان پر شود.
امینی تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کردستان را حدود ۱۴ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: ۲۵ درصد آنان، دانشجویان غیربومی بوده که بیشتر در رشتههای زیرمجموعه پزشکی و دامپزشکی در حال تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه امتحانات ترم دوم دانشگاه در شهرهای مختلف استان در حال برگزاری است، گفت: امتحانات دروس عملی نیز به صورت فشرده از هفته آینده و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار میشود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کردستان افزود: شرایط در استان برای برگزاری امتحانات تئوری به صورت غیرمجازی برای دانشجویان بومی که در دانشگاههای دیگر استانهای کشور تحصیل میکنند نیز فراهم است.
امینی تأکید کرد: به طور میانگین روزانه در واحدهای دانشگاه آزاد کردستان برای ۵۰ دانشجوی بومی که در دیگر شهرهای کشور تحصیل میکنند، به صورت غیرمجازی امتحانات تئوری برگزار میشود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کردستان گفت: با آغاز شیوع کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی در اسفند پارسال، این دانشگاه ۹۶ درصد دروس را به صورت مجازی برای دانشجویان تدریس کرد؛ و جزو ۱۰ واحد آموزشی برتر کشور از لحاظ موفقیت در برگزاری کلاسهای مجازی بود.
امینی با بیان اینکه در طول ترم جاری روزانه به طور میانگین ۹۵ درصد کلاسها تشکیل شد، اضافه کرد: میزان مشارکت دانشجویان در این کلاسها حدود ۸۵ درصد بود که آمار قابل قبولی است.
دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با ۱۴ هزار دانشجو دارای ۶ واحد در شهرهای سنندج، مریوان، قروه، بیجار، سقز و بانه است. ۷۶۰ نفر از دانشجویان در مقطع دکترا، ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در کارشناسی و کاردانی مشغول به تحصیل هستند.