جلسه شورای شهر تهران
تعیین بهای خدمات برای استعلام تصاویر دوربین های کنترل ترافیک
اعضای شورای شهر تهران لایحهای تصویب کردند که بر اساس آن، برای استعلام از تصاویر دوربینهای کنترل ترافیک باید بهای خدمات پرداخت.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ صبح امروز بررسی لایحه تعیین بهای خدمات به پاسخ استعلامات تصاویر دوربینهای کنترل ترافیک شهر تهران در جلسه شورا بررسی شد.
محمد علیخانی رئیس کمیسیون حمل و نقل شورا گفت: شهرداری تهران لایحهای تقدیم شورا کرده است که بر اساس آن خواهان تعیین بهای خدمات پاسخ به استعلامات در مورد تصاویر دوربینهای کنترل ترافیک شده است.
وی افزود: معمولاً وقتی حادثه، تصادف یا سرقتی در سطح شهر رخ میدهد، مراجع انتظامی و قضایی خواهان بررسی تصاویر دوربینهای سطح شهر میشوند که معمولا شرکت کنترل ترافیک اگر تصاویر را ذخیره داشته باشد به مراجع پاسخ میدهد.
بر همین اساس شهرداری درخواست کرده که برای این خدمت بها تعیین شود که ما این مسئله را در کمیسیون حمل و نقل بررسی کرده و با آن موافقت کردیم.
وی با بیان اینکه شهرداری در لایحه پیشنهادی برای سند و لوح فشرده تصاویر یک رقم تعیین کرده بود و از سوی دیگر برای استعلام صرف که شاید منجر به ارائه تصاویر نشود هم یک نرخ تعیین کرده بود تصریح کرد: ما با تعیین بها برای استعلام مخالفت کردیم و نهایتا فقط برای ارائه تصاویر مبلغ ۸۰ هزار تومان را تعیین کردیم.
علیخانی با بیان اینکه معمولا اگر حادثه، دزدی و یا تصادفی رخ دهد دستگاه قضایی نسبت به استعلام تصاویر دوربین شهری اقدام میکند، افزود: این مبلغ به حساب خزانه شهرداری و شرکت کنترل ترافیک واریز میشود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا حریم خصوصی افراد نیز رعایت میشود یا نه؟ گفت: معمولا استعلام برای حوادث، تصادف و دزدی است که با مجوز قضایی این تصاویر در اختیار مراجع انتظامی و قضایی و نه عموم قرار میگیرد. پس حریم خصوصی و شخصی نقض نمیشود.
افندی زاده، مشاور عالی معاونت حمل و نقل شهرداری نیز در دفاع از این لایحه اظهار کرد: معمولا استعلامات برای اخذ تصاویر سرقت و تصادفات در معبر است که قبلا با اینکه وقت زیادی از مجموعه شهرداری میگرفت، اما به صورت رایگان انجام میشد.
وی با بیان اینکه سالانه ۱۲ استعلام توسط دوربینهای کنترل ترافیک پاسخ داده میشود، گفت: این هزینه به حساب شرکت کنترل ترافیک که در خزانه شهرداری حساب دارد واریز میشود.
در پایان اعضای شورای شهر تهران به کلیات لایحه تعیین بهای خدمات برای پاسخ به استعلامات تصاویر دوربینهای کنترل ترافیک شهر تهران رأی مثبت دادند.
رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران
اخطار به شهرداری در حوزه شفافیت مالی
بهاره آروین در دویست و بیست و سومین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران طی تذکری به شهردار تهران درخصوص اجرا نشدن مصوبات شورای اسلامی شهر تهران در حوزه شفافیت مالی بیان کرد: پنجمین دوره شورا، تحقق شفافیت و جلوگیری از فساد مالی در شهرداری تهران را در اولویت فعالیتهای خود قرار داده و مصوبات متعددی نیز در این خصوص به تصویب رسانده، اما متاسفانه شهرداری در اجرای این مصوبات کوتاهی کرده است.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با اشاره به اینکه اجرا نشدن مصوبات شورای شهر در حوزه مالی به سه شیوه اتفاق افتاده است، اظهار داشت: در شیوه اول، شهرداری تهران بهصورت غیرقانونی از اجرای مصوبات قانونی شورای اسلامی شهر تهران استنکاف میکند، خود را بالاتر از شورا و سایر نهادهای قانونی قرار میدهد و درباره قانونی بودن یا نبودن مصوبات شورا اظهارنظر میکند.
خانم آروین افزود: نامه شماره ۳۰/۱۳۸۳۵۳۶ شهرداری تهران در خصوص راهاندازی بازار برخط تهاتر و همچنین نامه شماره ۱۶۰/۳۴۶۱ در خصوص مصوبه «الزام شهرداری تهران به انجام الکترونیکی و اعلان عمومی اطلاعات معاملات شهرداری» مشخصا استنکاف ناموجه شهرداری از اجرای مصوبات شورا به بهانه مغایرت با مفاد قوانین بالادستی است که پس از ماهها تاخیر در اجرای مصوبه و پس از اتمام مهلت قانونی در اجرای مصوبه، به شورا اعلام شده است.
وی ادامه داد: این درحالی است که مطابق با ماده ۹۰ قانون وظایف، اختیارات و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و اصلاحات بعدی آن، تنها مرجع تشخیص مغایرت مصوبات شورا با قوانین موجود، هیات تطبیق مستقر در فرمانداری است و به خصوص استنکاف مجری مصوبات یعنی شهرداری تهران به بهانه مغایرت مصوبات با قوانین، به هیچوجه قابل پذیرش نبوده و قابل پیگرد قانونی است.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با اشاره به شیوه دوم شهرداری تهران برای اجرا نکردن مصوبات گفت: شهرداری تهران بعضا ملاحظاتی را اعلام میکند با این مضمون که اجرای برخی از بخشهای مصوبات شورا، به ضرر شهرداری است. این درحالی است که مصوبات شورا با موافقت و تصویب اکثریت نمایندگان مردم در شورای شهر به تصویب رسیده است که اولویت اول و آخرشان تامین منافع شهروندان است.
آروین تصریح کرد: شهرداری تهران به هیچوجه نمیتواند این اولویتبخشی به منافع شهروندان توسط نمایندگان مردم را زیر سوال برده و به بهانه حفظ منافع سازمانی که اغلب به معنای حفظ منافع شخصی بخشی از مدیران و بدنه شهرداری است، از اجرای مصوبات قانونی شورای شهر استنکاف کند.
وی گفت: متاسفانه انتشار نیافتن اطلاعات معاملات ملکی شهرداری تهران (با وجود اینکه انواع دیگر معاملات شهرداری تهران مطابق با مصوبه «الزام شهرداری تهران به انجام الکترونیکی و اعلان عمومی معاملات» منتشر شده است) و اجرا نشدن تبصرههای ۱۶ و ۳۵ بودجه سال ۹۸ که به ترتیب ناظر بر انتشار کمکهای شهرداری تهران به اشخاص حقوقی و انتشار اطلاعات املاک واگذارشده و اجارهداده شده شهرداری تهران است، از جمله مصوبات مهم در حوزه شفافیت مالی است که به بهانه درنظر گرفتن ملاحظات سازمانی همچنان اجرا نشده باقی مانده است.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: شیوه سوم شهرداری برای اجرا نشدن مصوبات اهتمام نداشتن بدنه این نهاد به اجرای مصوبات و تاخیرهای ناموجه نسبت به زمانبندیهای مصوب است.
خانم آروین گفت: این درحالی است که کمیسیونها و کمیتههای تخصصی شورای شهر از جمله کمیته شفافیت و شهر هوشمند در تعامل همدلانه با شهرداری تهران، برای اجرای مصوبات جلسات متعددی برگزار کرده و از خود شهرداری برنامه زمانبندی خواسته است تا با در نظر گرفتن شرایط و محدودیتهای شهرداری، اجرای مصوبات را پیگیری کند. اما شهرداری به زمانبندیهای ارائهشده خود نیز هیچ گونه پایبندی نشان نمیدهد.
وی افزود: هماکنون پس از گذشت یک سال و سه ماه از اتمام مهلت اجرای مصوبه «الزام شهرداری تهران به انجام الکترونیکی و اعلان عمومی اطلاعات معاملات شهرداری» و ارائه زمانبندیهای متعدد برای اجرای کامل این مصوبه از سوی شهرداری، همچنان بخشهای مهمی از این مصوبه اجرانشده باقی مانده است؛ از جمله اینکه حتی قدمهای اولیه در جهت انجام تمام الکترونیکی معاملات برداشته نشده است و انتشار معاملات واحدهای تابعه نیز سیستماتیک و برخط انجام نمیشود.
عضو شورا گفت: همچنین مصوبه «ساماندهی اسناد املاک و مستغلات شهرداری تهران و مؤسسات تابعه» نیز که در سال ۹۵ به تصویب رسیده بود و باید تا پایان سال ۹۶ به صورت کامل اجرا میشد علیرغم پیگیریهای متعدد پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، همچنان اجرا نشده است. اخیرا نیز چندین ماه است که واحدهای مختلف در معاونت مالی، هیچگونه پاسخگویی نسبت به ارائه گزارش در خصوص پیشرفت اقدامات مطابق زمانبندی نشان نمیدهند و صراحتا میگویند که به دلیل شرایط کرونا و بستن حسابها، اجرای مصوبات حوزه شفافیت در اولویتشان نیست!
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران تاکید کرد: به شهردار تهران تذکر میدهم هر چه سریعتر به روند غیرقانونی اظهارنظر درخصوص مصوبات شورای شهر، ارائه بهانههای ناموجه و تاخیرهای مکرر در اجرای مصوبات پایان داده و این مصوبات را بیقید و شرط و به صورت تمام و کمال اجرا کند.
وی تصریح کرد: ادامه خودداری از اجرای مصوبات قانونی شورای اسلامی شهر تهران به طرح سوال از شهردار تهران در صحن علنی شورای شهر منتهی شده و از طریق نهادهای ذیربط قابل پیگرد قانونی خواهد بود.
خانم آروین اظهار داشت: از رئیس محترم شورا، درخواست میکنم ضمن ارسال این تذکر به شهرداری، دریافت گزارش دقیق و با جزئیات اجرای مهمترین مصوبات شورا درخصوص شفافیت مالی را به صورت مکتوب از شهرداری تهران پیگیری کنند.
صدراعظم نوری، عضو شورا
ضرورت جلوگیری فوری از فعالیت صنایع آلاینده در شهر
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران باید به سرعت جهت انتقال صنایع آلاینده به خارج از شهر اقدام کند.
زهرا صدراعظم نوری در جلسه امروز شورا با اشاره حادثه انفجار و آتشسوزی در یک کارگاه شارژ سیلندر گاز مایع، گفت: متاسفانه بعد از ظهر سه شنبه ۳ تیرماه در حادثه انفجار و آتش سوزی در یک کارگاه شارژ سیلندر گاز مایع واقع در خیابان ۱۷ شهریور، ابتدای خیابان طیب، جان دو تن از شهروندان عزیزمان را به دلیل رعایت نکردن مسایل ایمنی گرفته شد.
وی ادامه داد: با گذر از برخی محلات شهر مشاغلی، چون تعمیرگاه، فروشگاههای مواد شیمیایی، فروش کپسولهای گاز و صنوف پرخطر قابل مشاهده میباشد که برای بسیاری از آنها در آیین نامه اجرایی بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ضوابط استقرار و یا انتقال از پهنههای نامتجانس لحاظ شده است.
خانم نوری گفت: اینگونه مشاغل بدلیل آلایندگی و پرخطر بودن باعث ایجاد مزاحمت برای سایر ساکنان محله و امنیت و رفاه آنها میشوند و بهداشت و امنیت شهری را تهدید میکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه در پی شکایت شهروندان و یا مناطق شهرداریها از این مشاغل پرخطر، آرای انتقال و یا تعطیلی برای آنها صادر شده و حتی در کمیسیون بند ۲۰ شورا نیز بر تعطیلی و یا تغییر شغل آنها تاکید شده است، اما متاسفانه در موارد متعددی با گذشت چندین سال از ممنوعیت فعالیت واحدهای پر خطر و صدور آرای تعطیلی، همچنان به فعالیت غیر مجاز خود ادامه میدهند و به تدریج تبدیل به کانونهای مزاحم و گسترش اینگونه فعالیتها میگردند.
عضو شورا ادامه داد: به منظور جلوگیری از فعالیت چنین مشاغلی و به منظور مقابله با تاسیس و ایجاد شغلهای مزاحم، شهرداریها موظفند تمهیدات قانونی و ابزارهای کنترلی را برای افزایش امنیت و بهداشت شهر بکار ببندند.
خانم نوری تاکید کرد: توجه نکردن جدی در برخی شهرداریهای مناطق به این امور باعث میگردد که نه تنها سیما و منظر شهر را تحت تاثیر قرار دهد بلکه علاوه بر آسیب وارد شدن به محیط زیست، خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری نیز ایجاد شود و مشابه این حادثه که منجر به از دست دادن دو تن از شهروندان شده است همچنان ادامه یابد و در آینده هزینههای مادی و اجتماعی به مراتب بیشتری را برای شهر در بر داشته باشد.
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: از این رو از شهرداری تهران میخواهم با تاکید ویژه از طریق شهرداریهای مناطق و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل در اجرای تکالیف قانونی، ضمن برخورد با فعالیتهای غیر مجاز و اجرای احکام صادره به استناد بند ۲۰ ذیل ماده ۵۵ قانون شهرداری، نسبت به برنامه ریزی منسجم برای ساماندهی و انتقال کانونهای مزاحم نیز توجه جدی کند.
وی تاکید کرد: همچنین از این فرصت استفاده کرده و بار دیگر تاکید میکنم، به دلیل نبود رویه واحد و کارآمد در بازرسیهای ادواری ایمنی واحدهای غیر مجاز و پر خطر است شهرداری تهران با همکاری اتحادیه اصناف (موضوع بند «ز» ماده ۳۷ قانون نظام صنفی کشور و اصلاحات بعدی آن) و شورای عالی حفاظت فنی وزارت کار و رفاه اجتماعی (موضوع ماده ۸۵ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی آن) اقدام و هماهنگی لازم در راستای اصلاح فرآیندهای نظارت بر وضعیت ایمنی تصرفهای کسبی-تجاری، کارگاهی، صنعتی و انبار و رفع خطر از آنها را در دستور کار خود قرار دهد.
نظری، عضو شورا
درخواست برای صرف نظر از جریمه مردم در طرح ترافیک
عضو شورای شهر خواهان صرف نظر از جریمه مردم در طرح ترافیک برای نیم ساعت تفاوت در زمان خروج از طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا شد.
حجت نظری افزود: تذکر من درباره ساعت مجاز خروج از طرح ترافیک و زوج و فرد است. موضوعی که چند روزی است رسانهای شده و طی روزهای اخیر، تعدادی از شهروندان گلایه خود از این موضوع را بنده منتقل کردهاند.
عضو شورا ادامه داد: پس از تصمیم به اجرای دوباره طرح کاهش آلودگی هوا و طرح ترافیک در پایتخت که از هفدهم خرداد انجام شد، ساعت جدید اجرای هر دو طرح به ۸:۳۰ صبح تغییر کرد و ساعت پایان هم ساعت ۱۶ اعلام شد.
وی گفت: در این میان بنا بر مستندات موجود مثل آرشیو خبرگزاریهای رسمی کشور و همچنین فایل صوتی اظهارات رییس وقت پلیس راهور تهران بزرگ، اعلام شد که افرادی که پیش از شروع طرح وارد محدوده شدهاند، میتوانند برای یکبار از ساعت ۱۴ از داخل محدوده طرح ترافیک و کاهش خارج شده و عوارض یا جریمهای بابت آن پرداخت نکنند.
نظری افزود: این روند به طور گسترده در بخشهای خبری به اطلاع مردم رسید، اما مدتی بعد اعلام شد که زمان خروج رایگان از این دو طرح، نه ساعت ۱۴ بلکه ساعت ۱۴:۳۰ بوده است. حتی معاونت حمل و نقل و ترافیک هم اطلاعیهای صادر و توصیحاتی را در این زمینه ارائه کرد که نتیجه آن نپذیرفتن اشتباه بود.
وی گفت: تذکرم خطاب به شهردار محترم تهران است که پس از اطلاع از این موضوع، دستور پیگیری هم صادر کردند. آقای حناچی، اینکه در اطلاعیهای اعلام شود مردم باید به سامانه تهران من مراجعه کرده و اخبار را صرفا از آنجا دنبال میکردند، پاسخ قانع کنندهای نیست.
عضو شورا گفت: اگر آنچه را که معاونت حمل و نقل و ترافیک در مورد ساعت ۱۴:۳۰ برای خروج رایگان از محدوده طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا در اطلاعیه اعلام کرده را هم بپذیریم، باز سوال اینجاست که چرا این معاونت محترم پس از اعلام ساعت ۱۴ در رسانههای مختلف و معتبر کشور، اقدامی برای اصلاح آن نکرده و حالا چنین اطلاعیهای صادر کرده است؟ آیا بهتر نبود همان موقع این موضوع به شکل گسترده به مردم اطلاع داده میشد تا مشمول جریمه و عوارض نشوند؟
وی گفت: اینطور رفتار کردن سبب میشود تا مردم گمان کنند ما برایشان تله گذاشته و به دنبال جریمه کردن آنها و درآمدزایی هستیم، در حالی که اینطور نیست.
نظری گفت: در خواست من از شهردار تهران و همچنین پلیس راهور ناجا این است که زمان مجاز خروج رایگان از طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا را حداقل تا زمانی که تمام مردم از آن مطلع شوند همان ۱۴ در نظر گرفته و از جریمه مردم بهخاطر آن نیم ساعتی که در پی بی دقتی و ناهماهنگی مسئولان رخ داده، خودداری کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران
بررسی طرحهای اولویت دار با حضور شهردار تهران
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز یکشنبه جلسات هم اندیشی با حضور شهردار تهران برگزار شد و آقای حناچی گزارش طرحهای اولویت دار را ارائه کرد.
محسن هاشمی در ابتدای جلسه امروز شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران در مورد جلسه هم اندیشی صبح امروز گفت: شهردار تهران در هر جلسه هم اندیشی طرحهای اولویت دار را توضیح میدهد و امروز نیز وضع طرح گیشا، طرح رازی و طرح صبا را گزارش داد، این طرحها عمدتا به دلیل مشکلات با شریک افتتاح نشده است که قرار شد شهردار موضوع را بررسی کند تا در شهریور هر ۳ طرح افتتاح شود.
هاشمی با اشاره به تیتر یکی از روزنامهها با عنوان "من اگر شهردار شوم" با بیان این که موضوع در تیتر روزنامه بد مطرح شد و این بدین معنی نبود که میخواهم شهردار شوم، گفت: پرسش را اینگونه پاسخ دادم که اگر من بودم، شکل عمل متفاوت میبود.
وی در مورد اظهاراتش در یک مصاحبه دیگر با موضوع ساخته نشدن حتی یک متر تونل مترو، گفت: موضوع صحبت من در مورد کمکهای دولت بود که آن نیز محقق نشده است.
حبیب زاده، عضو شورا
تابلوهای راهنما در سطح شهر کارکرد ندارند
افشین حبیب زاده در جلسه امروز شورا در مخالفت با کلیات طرح الزام شهرداری تهران به نصب تابلوهای راهنمای ناشران و کتابفروشیها در مناطق ۲۲گانه شهر تهران گفت: اساسا تابلوهای راهنما در سطح شهر کارکرد خود را از دست داده است.
وی دامه داد: در زمانی که افراد میتوانند اسم و محل فروشگاه خود را در فضای مجازی ثبت کنند، اکثریت مردم نیز برای دسترسی آسانتر به آن فروشگاهها، به فضای مجازی مراجعه میکنند.
رئیس کمیته نظارت شورا با بیان اینکه اگر بخواهیم برای کتابفروشیها تابلو در نظر بگیریم، سایر اقلام فرهنگی نیز درخواست نصب تابلو خواهند کرد، ادامه داد: طبق اطلاعی که کسب کردهام اکنون نیز برخی از کتابفروشیها با مراجعه به نهادهای متولی، مجوز نصب تابلو را دریافت و با هماهنگی تابلوی خود را نصب کردهاند.
وی اظهار کرد: عمومیت بخشیدن به نصب تابلو برای کتابفروشیها در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران موجب خواهد شد تا صنوف دیگر نیز به این کار تشویق و این حق را مطالعه کنند که در آن صورت کل شهر تهران پر از تابلوهای مختلف خواهد شد و از این رو تصویب چنین طرحی ضرورت ندارد.
حق شناس، عضو شورا
الزام شهرداری تهران به نصب تابلوی کتابفروشی در مناطق ۲۲گانه
در دویست و بیست سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران کلیات طرح الزام شهرداری به نصب تابلوهای کتابفروشیها در مناطق ۲۲ گانه به تصویب رسید.
محمدجواد حق شناس گفت: متاسفانه در سالهای اخیر شاهد کاهش توجه به کتاب شده ایم. بصورتی که شمارگان حدود ۱۰هزار کتاب به زیر هزار تا کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کتابفروشیها مجبور به بستن مغازه خود شده اند، ادامه داد: انتظار این است که در فضای شهری کمک شود که با نصب تابلوهای راهنما به شهروندان یادآوری شود که در این مکان کتابفروشی وجود دارد و شهروند را ترغیب به حضور در کتابفروشی کند و چراغی شود که شهروندان به فضاهای کتابفروشی سری بزنند.
عضو شورای شهر افزود: کلیات این طرح در کمیسیون مشترک فرهنگی اجتماعی و کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری به تصویب رسید و امروز تحت عنوان یک ماده واحده به اعضای محترم شورا ارائه میگردد.
حق شناس گفت: از اعضا خواهش میکنم نگاه مهندسی به حوزه علوم انسانی نداشته باشند و انتظار داریم حمایت تمام قد در حوزه فرهنگی و کتابفروشیها داشته باشیم.
وی افزود: این طرح تقاضای اتحادیه کتابفروشان میباشد. کلیات این طرح با ۱۴ رای موافق از ۱۸ نفر از اعضای حاضر در جلسه به تصویب رسید.
فراهانی، عضو شورا لزوم حفاظت و جلوگیری از قطع درختان باغ بهشت رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران به لزوم صیانت از درختان و جلوگیری از تداوم قطع درختان مجموعه باغ بهشت واقع در محدوده منطقه ۲ تاکید کرد.
مجید فراهانی، در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: چهارم تیرماه از طریق نامه پیوست که به امضاء ۱۲۱ نفر از همشهریان مسئول و وظیفه شناسم از اهالی سعادت آباد رسیده است، در جریان قطع درختان در مجموعه باغ بهشت واقع در غرب ساختمانهای آتی ساز در محدوده منطقه ۲ شهرداری تهران قرار گرفتم.
وی افزود: بر اساس گزارش همشهریان طی ده سال گذشته نزدیک به چهار پنجم درختان مجموعه باغ بهشت قطع و تبدیل به ۱۴ برج غول آسای سیزده طبقه شده است. این روند طی روزهای گذشته با قطع درختان برای تامین سرانههای بهداشتی و آموزشی ادامه یافته است که با پیگیری شهروندان مطالبه گر موضوع در روز دوشنبه ۲ تیر سال جاری در روزنامه شرق منعکس شده است.
فراهانی ادامه داد: متاسفانه افزایش قیمت زمین و مسکن در سالهای اخیر و مرغوب بودن اراضی این محدوده برای ساخت و ساز، زمینه ساز از بین بردن درختان و باغها و سر برآوردن برجها و ساختمانها شده است، روندی که تداوم آن نه به نفع مردم است و نه زندگی! زیرا با از میان برداشتن درختان، زمینه کاهش کیفیت زندگی در شهر فراهم میشود.
عضو شورای شهر تهران گفت: با عنایت به اهمیت موضوع به عنوان نماینده مردم تهران، بر اساس وظیفه و در دفاع از حقوق عامه شهروندان عزیز، در اجرای بند ۳ ماده ۸۰ قانون شوراهای اسلامی کشور، درباره «لزوم صیانت از درختان و جلوگیری از تداوم قطع درختان مجموعه باغ بهشت واقع در محدوده منطقه ۲» بر اساس تکالیف مصرح برای شهرداری تهران در قانون حفظ و گسترش فضای سبز و جلوگیری از قطع درخت به شهردار تهران تذکر میدهم.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: از تلاشها و پیگیریهای همشهریان خوبم که با انعکاس به رسانهها و پیگیری از شورا در مسیر مطالبه حق به شهر قدم برداشتند تشکر میکنم.
وی گفت: امیدوارم یکایک ما نسبت به آنچه در شهر اتفاق میافتد احساس مسئولیت کنیم و با مطالبه اجرای قانون زمینههای مقابله با قانون شکنان را در شهر وشهرداری فراهم کنیم.
نژادبهرام، عضو شورا
پلاک گذاری درختان مجتمع بهشت
عضو شورای شهر تهران از پلاک گذاری درختان مجتمع بهشت خبر داد.
زهرا نژادبهرام در جلسه امروز شورا از آغاز طرح پلاک گذاری درختان مجموعه باغ بهشت واقع در منطقه ۲ تهران خبر داد و گفت: به منظور حفاظت از درختان مجتمع باغ بهشت در منطقه دو، امروز پلاک گذاری درختان این مجموعه آغاز میشود.
وی افزود: دیروز در پی نظارت اجتماعی شهروندان و دغدغه آنها نسبت به ضرورت حفاظت از فضای سبز برای نخستین بار شهرداری منطقه ۲ در تفاهم با مدیریت مجتمع نسبت به پلاک کوبی درختان این مجتمع اقدام کرد.
افزون بر ۴۵۰۰ درخت تنومند و کهن سال و تازه غرس شده در محوطه مجتمع باغ بهشت وجود دارد.